(۱۶ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: جداً غافلگیر شدم با این بحث داوری !
اصلاً فکرشم نمی کردم با یه مقاله شانس داوری هم داری !!! اونم واسه ژورنال های معتبر !
احتمالاً استراتژی کارشون اینه که داور اول رو از با تجربه ها می گیرن , دومی رو با تجربه ی کمتر , سومی رو دیگه از افرادی که یه مقاله دارن !
که اگه اینطور باشه روش جالبیه !
نگو که هر سه داور کسانی هستن که فقط یه مقاله دارن که با کله می رم تو شیشه مانیتور !
کسی که حتی ۱ مقاله توی یک ژورنال خیلی معتبر داره یعنی تو اون حوزه تخصص داره (اینو کسایی متوجه میشن که پیپر خوب دادن و اینکه چقدر سخت بوده اینکار) البته منظور نویسنده اول هست نه نویسنده آخر.
در ضمن خیلی بعید هست که ۳-۴ تا داور همه فقط ۱ مقاله داشته باشن. ضمن اینکه همانطور که گفتم اگر کیفیت داوری یک نفر پایین باشه، شانس کمی هست که دوباره بهش پیپر بدن. حالا خودتون حساب کنید چقدر احتمال داره که تمام داورا بی تجربه باشن و تخصص نداشته باشن.
گذشته از اینها خود editor نظارت کاملی روی پیپر داره. برای خودم پیش اومده که ادیتور قبل از ارسال پیپرم برای داوری خودش تا اخرش خونده و کلی کامنت گذاشته و گفته اصلاح کن بعد بفرست!!. همانطور که میدونید Editor های ژورنال های خوب، افراد معمولی و بی تجربه نیستن بلکه حداقل ۴۰-۵۰ تا مقاله خوب دارن.
در کل جهت حصول اطمینان شما، یه آزمایش می کنیم، شما یه پیپر بده به جای خوب ببین چی میشه
اگر رد نشه، کلی طول میکشه و سوال جواب میکنن