منظور از گزینه اخر که خود پسر برام مهمه چیه؟ بالاخره هر فردی با افکار، باورها، اعتقادات، شخصیت ، ظاهر و ... می شه یه انسان! خب مطمئنا این مورد جدای از همه موارد دیگه مهمه ولی نمی شه گفت خونواده اصلا مهم نیست.
بعد تک فرزند یا تک پسر بودن دیگه از اون معیارها هست!!! این همه معیار داریم که فکر می کنم خیلی مهم تر باشن! (البته نظر شخصی بود امیدوارم ناراحت نشید)
تا اونجایی که من میدونم در معیارهای ازدواج کفویت مهمه! یعنی اگر شما یه فرد مذهبی هستید با یه شخص مذهبی ازدواج کنید و اگر نیستید با شخصی همانند خودتون ازدواج کنید وگرنه بعد از ازدواج به مشکل می خورید در موارد دیگه هم این بحث صدق می کنه چه بحث ظاهر، سطح اقتصاد فرد یا خانواده اش، سطح تحصیلات و ...
ضمنا بامرام بودن یکی از ویژگی های اخلاقی هست (البته من تعیرف دقیق یا مصداقش رو نمی دونم). مطمئنا سایر ویژگی های اخلاقی هم مهمه. مثلا خسیس نبودن، خانواده دوست بودن، اهل کار و زندگی بودن و موارد بسیار زیادی که نه تنها برای اقایون که برای خانمها هم می شه ذکر کرد!
اون بحث لوس بودن رو هم که گفتید فکر کنم منظورتون بحث بلوغ عقلی و البته استقلال فرد تا حدودی باشه! خب حالا ممکنه فرد لوس نباشه، بد اخلاق باشه! یا ولخرج باشه یا ... این موارد مهم نیستند؟! بعد خوب شما می گید از دختر لوس بدتون میاد طرفم میگه من لوس نیستم! ممکنه دورغ هم نگفته باشه چون تعریف دو طرف فرق می کنه. فکر کنم بهتره این طور مستقیم نگید حداقل یه جوری محک بزنید(البته شاید منظورتون این نبود که صراحتا این مورد رو بیان می کنید!)
یه نگاه به ادرس زیر بندازید فکر کنم بد نباشه!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پ.ن : این که در ابتدای عضویت و در اولین ارسالتون در این مورد بحث کردید، از اونجایی که اینجا یه سایت تخصصی کامپیوتر هست به نظرم بهتره به سایت هایی که بیشتر و تخصصی تر به بحث ازدواج می پردازند مراجعه کنید. عموما بحث های اینجا در حد نظری هست که دوستان دارند وبیشتر در مواردی هست که فرد یه مشکلی داره و یا نیاز به درد و دل و صحبت با هم سن و سالهای خودش داره و بحث تخصصی نداریم