(۰۸ آذر ۱۳۹۸ ۰۸:۴۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام دوستان. امیدوارم حال دلتون خوب باشه
دوستان برنامه نویس میشه بفرمایید که شما از ابتدا که وارد رشته کامپیوتر شدید همه زبانهای برنامه نویسی را سررشته دارید؟ و هر دفعه که زبان جدید به بازار میاد با همون خودتون را آپدیت میکنید؟
من چندبار شده تلاش کردم که زبانهایی مثل php یا asp.net mvc را یاد بگیرم. ولی نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم. گاهی از محیط و نرم افزار پیاده سازیش برام جذاب نیست یا خاطره ناخوشایند از ارورهایی که نتونستم رفعشون کنم باعث شده نتونم با بعضی زبانها ارتباط برقرار کنم. اینکه هدف از یادگیری اون زبان برام چی بوده میتونم بگم ممکنه هدف خاصی برای انجام پروژه ای نداشتم فقط میخواستم برای اپدیت کردن خودم یادش بگیرم. اگر این نقطه ضعف هست آیا در شما هم هست؟ برای رفعش چکار میکنید؟
این هم بگم فعلا تونستم با پایتون ارتباط برقرار کنم و یادگیریش برام جذاب هست. برای پیشرفت در این زبان چکار کنم؟
ممنون
سلام به دوست خودم، عزیز دلم
منم امیدوارم حال تو خوب باشه
ببین دلیل نمیشه اگه کسی مهندس کامپیوتر شد تو تمام شاخه ها و زبانهای برنامه نویسی آپدیت باشه. یه شاخه رو باید که علاقه داره بیشتر بگیره و بره دنبالش. الان که میبینم که پایتون داری یاد میگیری کلی هم تشویقت میکنم. پایتون زبانی هست که آینده داره. کتابی هست به نام Python for kids که کتاب خوبی هست. من دارمش تو پی دی اف هام پیدا میکنم برات میفرستم.
کاری که باید بکنی اینه که ببینی زبان پایتون رو برای چه کاری دوست داری استفاده کنی و دنبال همون بری. مهم اینه که یه سرنخی از این زبان بگیری و باهاش کار کنی. مثلا الان عروس ما با پایتون بازی طراحی میکنه و من راستش خیلی حال کردم. بهش نمیومد (مدل خواهر شوهری
) کلا من اگه از پایتون استفاده کنم به خاطر گرایشات شغلیم برای طراحی سایت و جلوه های ویژه ازش استفاده میکنم و خیال هم دارم شروع کنم و حرفه ای یادش بگیرم. پس هدفت رو مشخص کن که یهو وسط کار اگه یه جایی نیاز به تلاش بیشتری داشتی کم نیاری و حساس نشی. این یه نقطه ضعف نیست، بلکه یه اتفاقه که برای همه می افته. پس یه هدف مشخص رو در نظر بگیر. مثل همینایی که مثال زدم. بعد مثلا پایتون رو تو اون محدوده روش کار کن. یا حالا هر کار دیگه ای که باشه، آدم باید تو جوش باشه و تو محیطش ازش استفاده کنه وگرنه من بیام همه ی زبانهای برنامه نویسی رو فول یاد بگیرم وقتی استفاده ای نکنم فایده ای نداره.
معذرت میخوام عزیزم اینطور رک و راحت باهات حرف زدم، ولی احساس میکنم تو باید اعتماد به نفست رو بیشتر کنی و به خودت ببالی. تو دختر باهوشی هستی که توانایی هر کاری رو که اراده کنی داری. فراموش نکن که تو اشرف مخلوقاتی
اینم اون کتابه که گفتم:
Python for Kids_ A Playful Introduction to Programming [Briggs 2012-12-22].pdf |
|
اندازه فایل: ۱۳/۴ MB |