(۱۰ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۰۹ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: محض اطلاع همه بگم من هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم و این طلاق و این چیزا حرفه! ممکنه یه موقعی خیلی احساساتی شده باشم یه حرفی زده باشم
یکی دو موضوع خدمتتون عرض کنم
اگر دیگرانی نسبت به شما اینجا قدیمی تر هستند صرفِ قدیمی بودن هیچ حقی ایجاد نمیکنه پس بیایم فکر نکنیم دسته ای اینجا حق تملک دارند.
اگر عده ای بابت صحبتهای شما که نه توهین آمیزه نه جنبه ی بد و منفی داره دلخورن، خب بذار باشن. به همین راحتی.
اگر گفتار و رفتار شما در این انجمن بر خلاف روال دل و قلوه دادن های متداول انجمن هست، رفتار خلاف روال بودن بر خلاف قوانین انجمن نیست پس لازم نیست خودتون رو بخاطرش ملزم به پاسخگویی بدونید.
اگر عده ای در مقابل گفتار شما برداشت غیر دوستانه و خاله زنکی دارند به قول دوستمون اینجا سوییس نیست که. توقع خلاف این رو نداشته باشید.
شما مواضع خودتون رو میگید حرفهای خودتون رو میزنید و به قول شاعر هر کسی بر حسب فکر گمانی دارد. این یه روال کاملا طبیعی و روتین هر جامعه حقیقی و مجازیه.
در مورد به تمسخر گرفته شدن هم فکر میکنم این داستان یک بخش از ژن خوب ما ایرانی هاست. اعتراف میکنم کلی بابت پیشنهاد بزبزقندی خندیدم.
البته حضور یا عدم حضور شما در انجمن کاملا به تصمیم خودتون بستگی داره اما به قول رفیقمون اینجا سوییس نیست که کلا همه اینجورییم، یه ذره بیشتر یه ذره کمتر.
در نهایت پیشنهاد میکنم بجای قهر کردن تلافی کنید.