سلام
من در حالت کلی تجربه خودم از پایان نامه رو عرض می کنم. به نظر من بهتره سیویلیکا و ایران داک رو زیر و رو کنید. وارد همه ی مسائل بشید، تحقیق کنید، اسم الگوریتم ها ، راه ها، جواب ها، تحلیل ها و هزار چیزی که براتون پیش میاد رو به فال نیک بگیرید و با قدرت دنبال کنید تا به نتیجه برسید. من هیچ زمان کلاس زبان نرفتم، زبان آنچنان خوبی هم نداشتم ولی به یمن همین پایان نامه و به دلیل سرچ زیاد حداقل توی ترجمه عالی عمل کردم. روز اول ۲ یا ۳ صفحه ترجمه بیشتر از ۱ یک هفته طول کشید چون نه اصل ترجمه رو بلد بودم و نه کلمات تخصصی .. ولی کم کم وارد شدم، سرچ کردم، سختی های زیاد تا ساعت ۴ صبح بیدار موندن و کلی مشکلات دیگه ولی بعدش راه افتادم.
در حالت کلی از همه سرچ ها تون حداقل می تونید اسم ۵ تا مقاله و پایان نامه و ۱۰۰ تا کلمه کلیدی که ممکنه معنی اش رو بلد باشید یا نه ، پیدا کنید. بعدش درباره همین ها سرچ کنید ، قطعا الان به فارسی مطالب خوبی از هر چیزی بیرون میاد، زمان ما زیاد فارسی نبود ولی الان ماشالله گروه های تلگرام و سایت ها اطلاعات خوبی رو بیرون میدن. خب بصورت کلی شما دایره اطلاعاتتون گسترده تر میشه و جمع بندی های خاص خودتون رو پیدا می کنید.
حداقل تا اینجاش می دونید که اگر می خایید کار تحلیلی انجام بدید باید دیتا داشته باشید و یک الگوریتم رو روش پیاده سازی کنید تا صحت - دقت اش رو بیرون بدید. حالا فرضا نفر قبلی روی همین داده ۹۵ درصد جواب گرفته با فلان الگوریتم، حالا شما فکر می کنید و می گید باید از یک الگوریتم دیگه استفاده کنم تا بتونم جواب اون رو بهبود بدم فرضا به ۱۰۰ درصد. پس لازمه برم بشینم ۵ تا الگوریتمی که الان تو مقالات مختلف زیاد استفاده شده و نتیجه گرفتند رو بخونم ببینم کدومش ربطی به دیتاهای من داره و البته مهم تر از همه عملکرد الگوریتم ها و حتی ممکنه هم اصلا ربطی نداشته باشد ولی من حداقل کمی به دانشم که افزوده شده. در واقع باید حوزه کاری تون رو مشخص کنید و ببینید در چه حوزه ای می خوایید کار کنید: الگوریتم های هوش مصنوعی - بهینه سازی -فازی - شبکه عصبی - یادگیری عمیق و هزاران چیز دیگر. اینکه بببینید دیتاهاتون طبقه بندی هست یا خوشه بندی یا ... و ...
من برای خودم حداقل می دونستم می خوام در حوزه پزشکی کار کنم. پس اول از هر چیز دنبال دیتا گشتم. البته عملا باید آدم موضوع انتخاب کنه بعد دنبال دیتا بگرده ولی من به دلیل سخت گیر آوردن دیتاهای پزشکی اول دنبال دیتا گشتم و وقتی گیر آوردم اول کل مقالاتی که با این دیتا کار شده بود رو از هر کجایی پیدا کردم. دقیق ترجمه کردم و خوندم. خیلی هاش به کارم نمی اومد ولی بعدا تو متن پایان نامه و البته در جلسه دفاع کمکم کرد، هم به دلیل اعتماد به نفس اینکه کلی مطلب بلد شدم و ممکن بود در این متن ها جواب خیلی از سوالاتم رو هم پیدا کنم.
در سیویلیکا و ایران داک هم کل مقالات مختلفی که با این مدل دیتاها کار شده بود رو دانلود کردم فقط برای خوندن و مطالعه.
بعد هم در IEEE ، اسپرینگر و ساینس دایرکت هزاران مقاله مشابه رو گرفتم و بعد چکیده اولش رو خوندم اگر به کارم می خورد رو نگه می داشتم. شاید سوال پیش بیاد که چرا این همه سرچ و شاید تلف کردن وقت؟ زمان دفاع دقیقا متوجه میشید که چقدر این سرچ ها در بالا رفتن اعتماد به نفس و جواب دادن به هم استاد راهنما و هم داور مفید و پربار هست.
در کل مطمئن باشید اگر کامل و قوی جلو برید و استاد بدونه حداقل دارید زحمت های اولیه رو می کشید اونم کمک می کنه.
موضوعات زیر رو در آرشیوهام پیدا کردم ، شاید بتونید از روی این موضوعات به چیزهایی برسید، احتمالا موضوعات هم قدیمی شده چون برای سال ۹۳ اینا بود.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.