(۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۴۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نمیتونی قوانین کاری خودت رو داشته باشی و تحمیل کنی؟
خودِ من زمانی که شرکت خصوصی بودم همین بود. دیدم آدم های دیگه ای هم که اینطوری باشن.
فرضا من یه قانون داشتم که زمان خونه برای خودمه. یه بار رییس شرکت زنگ زده بود که فلان کار بکن. منم رک و راست بهش گفتم الان دارم میرم مهمونی، شنبه که اومدم سر کار انجام میدم.
چند بار قوانین خودم را پیاده کردم و پروژه را خوابوندم تا بفهمن زمان استراحت و کار متفاوته، اما صدای مشتری در که نیومد هیچ کار بیشتری هم فرستاد! از طرفی از شرکت خواستم پروژه های ارجاعی را بسپرن به همکارای دیگه، نتیجه این شد که مشتری کار را با ایشون کنسل کرد و دوباره پروژه را فرستاد برای من!
نمیگم کارم خیلی خوبه یا خیلی باهوشم ، اما برای هر پروژه نهایت توان و زمان را خرج میکنم. شاید علت اصرار مشتریا هم همین باشه. البته خوبه که کار همیشه هست و تموم نمیشه اما واقعا بعضی اوقات دیوانه کننده و غیر قابل کنترل میشه وضعیت.
دیروز مجددا آگهی استخدامی ها را چک کردم و دیدم برای همین کار من حقوق ۲/۵ در نظر گرفتن که به نظر واقعا کمه، علت این که نمیرم سرکار ثابت همینه، چون الان درصدی کار میکنم و میدونم نتیجه تلاشم بیشترش میره تو جیب خودم اما اونجوری دیگه خیلی مدیر شرکت خوشبحالش میشه ، ماهی ۲۰ تومن کار کنم ۲/۵ بشه حقوق ثابتم.