(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: فرمایش شما متین هست که کسی نباید هزار برابر بودنش رو بگه و مختص این فروم نیست. ولی به نظرم از اون حال بهم زن تر این باشه که یه سری از افراد شکستها و کمبودهای خودشون رو با پریدن به افراد موفقتر بخوان رقیقتر کنند.
اره اینم درست نیست حالا اگه بحث علمی باشه مشکلی نیست البته تا حدی که حوصله بقیه سر نره
چون حرف از موفقیت شد من یه مطلبی همیشه تو ذهنم بود بگم که بعضیا هستن اینجا مدام خودشونو با بعضی دیگه مقایسه می کنن و احساس می کنن مثلا پایین ترن. موفقیت یه چیزه نسبیه مسابقه دو نیست که بازنده و برنده نسبت به کسی داشته باشه کسی الکی اعتماد به نفس خودشو خراب نکنه رقیب تو دیروز تو هست نه هیچکدام از ای دی های اینجا! موفقیت شاید یه زمانی رتبه کنکورت باشه اما موفقیت خیلی کلی تره و به نظرم موفقیت میزان رضایتت در هر لحظه می تونه باشه.
خوبه ادم از موفقیتاش بگه به بقیه راه ور نشون بده اما اینکه اغراق کنه و یه ابرانسان بخواد خودشو نشون بده درست نیست! من با یکی از موفق ترین ادمای علمی جامعه که رتبه ۴۰ کنکور لیسانس بود لیسانس و فوقش رو برق شریف بود پست دکتری از یکی از بهترین دانشگاههای جهان گرفت و الان استاد دانشکده برق دانشگاه تهرانه از نزدیک اشنا بودم هیچوقت ادعایی نداشته هیچوقت خودشو برتر از کسی نمی دونه به هیچکسم راهش رو توصیه نمیکنه اینجا بعضی طوری پست می زنن انگار نسخه ultimate بشریت هستن چه اخلاقی چه علمی!