(۰۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (09 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: وای به روزی که دختر مستقل بشه ...
خخخخخخخخخخخخخخ
یعنی اوج قدرت یه مرد با پول خانوم به هم میریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نه به هیچ وجه اینطور به این مسأله نگاه نکنین. اقتدار یه مرد زمانی به هم میریزه که اعتماد به نفسش رو از دست بده. که یکی از فاکتورهایی که تاثیر مستقیم رو این قضیه میذاره بیکاری مرده نه کار کردن زن. یکی دیگه از فاکتورها اینه که مرد زمانی اقتدار خودش رو از دست میده که بخواد در مقابل تصمیمات همسرش جبهه گیری کنه به این معنا که بخواد از در مخالفت و لجبازی وارد بشه که این مورد بیشتر دو مورد پیش میاد:
۱- مرد در انتخاب همسرش اشتباه کرده باشه و برای انتخاب همسرش تصمیم کاملا احساسی و عجولانه ای گرفته باشه که بعد مشخص بشه که با هم از نظر نگاه به زندگی تفاوتهای زیادی دارن.که همین موجب میشه جبهه گیری زیادی بین هر دو پیش بیاد
۲- زمانی که مرد مورد اول رو هم به درستی انجام بده اما درست همسرش رو درک نکنه از این نظر که تو هر زمانی متوجه نشه نیاز واقعی همسرش چیه که همین عدم آگاهی موجب میشه یه سری جبهه گیری های بی مورد کنه که این مورد خیلی مهمتر از اولیه.
الآن تو این دوره همه ی افراد تمام تلاششون رو میکنن که مورد اول رو در نظر بگیرن اما مورد دوم به نظرم افراد ازش غافل شدن که خیلی مهمتره.
اقتدار زن و مرد به پول نیست بیش از هر چیزی به به پشت هم بودنه و اینکه عیب همدیگه رو بپوشونن و کاری کنن که دیگران از عیبهای همسرشون آگاه نشن نه اینکه تا یه مشکل تو زندگی پیش بیاد هر کدومشون اون یکی رو مقصر بدونه. من این چیزها رو که میگم به عینه تو زندگیه اطرافیانم دیدم.
نمیدونم افرادی که این پست رو میخونن مجردن یا متاهل ولی اگر در انتخاب همسرتون اشتباه هم کردین سعی کنین درکش کنین نه اینکه با این حرف که من چرا این اشتباه رو کردم موجب بشه به تفاوتهایی که بینتون هست اضافه کنین. اگر اشتباه کردین قبولش کنین و سعی کنین با اشتباهتون درست برخورد کنین نه اینکه پاکش کنین.
چیزی که امروزه موجب طلاق های زیاد شده اینه که قدیمی تر ها اعصابشون خیلی قویتر از ما بوده و روح بزرگتری داشتن و میتونستن مشکلات و سختی ها رو خیلی بهتر از ما تحمل کنن نه اینکه تا به مشکل بخورن صورت مساله رو پاک کنن که این خودش به دلیل داشتن ترس از مشکلات هست وگرنه اونها سختی هاشون کمتر از ما نبوده.