(۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: کسی میدونه برای تدریس در آموزشگاه ها ساعتی چقدر حساب میشه؟
آموزشگاه ها هیچ نرخ ثابتی ندارن , فنی حرفه ای هم قانون یا تعرفه ای برای حق الزحمه ندارن و در واقع طرف حساب شما برای حساب کتاب اونا نیستن اصلاً , تنها دخالتی که میشه گفت فنی حرفه ای داره اینه که شما قرار داد رو با مدیر موسسه میبندید و بعد میرید فنی حرفه ای در حصور اونا اون قرارداد رو امضا میکنید که میشه گفت یجورایی فرمالیته س و حکم شاهد محضر رو دارن
اینکه آموزشگاها چه نرخی دارن بستگی به یسری موارد داره مثه این: چقدر بخواهندت! چقدر جذبه داشته باشی تو کلاس و فیدبک چقدر باشه! و تا اونجا که من میدونم به مدرک ربطی نداره! چون مدرک رو مدیر آموزشگاه نیاز نداره این فنی حرفه ای هست که نیاز داره -یعنی باید حداقل کارشناسی کامپیوتر داشته باشید برای دروسی که در اخیار مربی کامپیوتر قرار میگیره-و اونم راحت مدیر میتونه حل کنه!
خلاصه بگم بهتون که شما طرف حسابتون مدیره! مواردی بود که مربی یگه ای برای یسری نرم افزارا نبود و مربی طاقچه بالا گذاشت و گفت من ۷۵% میگیرم , آموزشگاه ۲۵%!
مواردی هم بود که مربی میگفت کلاس میخواد و مدیر نمیذاشت و در انتها ساعتی ۲-۳ براش گذاشته!
اینایی که گفتم همشون یعنی اینکه فنی حرفه ای میگه ما نرخ تعیین نمیکنیم و مدیر میتونه با توجه به درامد خودش و تلاشی که مربی داره و اصلاً هر دلیل دیگه ای نرخ رو تعیین کنه و ما فقط ناظر توافق نامه یا همون قرارداشون هستیم و یه نسخه از قرارداد رو نگه میداریم!