(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: [quote='Amir V' pid='156218' dateline='1359135447']
بچه ها چرا میگید کره و عسل نخوریم؟
اتفاقا باید موادی بخوریم که گرم باشه (طبعش منظورمه). واسه اینکه موادی مثل پنیر و خیار که سردن آدم رو شُل میکنه.
از طرفی عسل و کلا مواد قندی باعث افزایش انرژی میشه.
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کلا باید روی پروتئین و کربوهیدرات تمرکز داشته باشه.
عسل و مربا به دلیل شیرین بودن بیش از حد و خالی بودن شکم هنگام بیدار شدن، باعث سوخت و ساز اضافی در بدن شده و ممکن است متابولیسم بدن را به هم بریزد.
از طرفی در افرادی که موقع امتحان،استرس میگیرند(که کم هم نیستن)، مصرف عسل باعث تشدید استرس و افزایش تنش میگردد.
اینها کلی هست ولی امیر تو اگه استرسی نیستی و کلا عادت داری،بخور. مشکلی نیس.؛)
الان یاد برنامه سلامت باشید افتادم . این کربوهیدرات چیه؟!
بحث علمی شدیدی هستش منم سلام عرض میکنم
با سلام خدمت همگی منم یه چند تا نکته کوچیک به ذهنم رسید، تو کنکورهای گذشته هم اتفاق افتاده که سوال جواب خیلی طولانی داره اخرشم اشتباه بوده یعنی گزینه صحیح نبوده..!حتما ادمایی که هم وقت زیادی براش گذاشتن و آخرشم اعصابشون خورد شده.توصیه اولم اینه که کلا رو یه سوال خاص به مقدار زیادی وقت نذاریم.
توصیه دومم هم اینه که ممکنه واسمون سر کنکور پیش بیاد اونم اینه که بریم سوالارو بخونیم و نتیجه دلخواهمون رو تو درس مورد نظر نگیریم مثلا مشترک انتظاری که داریم رو براورده نکنیم یا خیلی از ایده ال مون دور باشیم.اینجا یه حسی میاد سراغ ادم که میگه جواب شانسی بدم و سوالای بیشتری جواب بدم تو ۱۰۰%مواقع شاید یه کم کم تر با این کار وضعمون بدتر میشه.امیدوارم امسال سوالای خوبی طراحی کرده باشن واسه کنکور و هرکسی بیشتر خونده و مصلحتشه قبول شه.
به سلامتی همه مردای ایرانی که تا چین هم به دنبال ثریا میرن
و سلامتی همه زنهای ایرانی که یا اسمشون ثریاست یا هم حسود نیستن و مث ما ثریارو دوست دارن
(۰۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: اگر یک تست رو بار اول خیلی ساده دیدید و با حل اون فورا به جواب رسیدید و با خودتون گفتید که "چه سئوال ساده ای!"به صحیح بودن این گزینه زیاد اطمینان نداشته باشید،چون تقریبا اغلب سئوالات نکته هایی درشون مخفی هست.سعی کنید یک دور دیگه هم دقیق بخونید و بیشتر روی پیدا کردن جوابهای دیگه هم فکر کنید.
اینارو واست نوشته بودم :"با نصفه ی اول جوابتون مخالفم سوال ساده ی زیادی توی کنکورهای گذشته بوده نمونه ی بارزش چن تا از سوالای ریاضی پارسال.البته یه نکته هم راجب ساده بودن به نظر من سوالی واسه یه نفر ساده است واسه یکی دیگ سخته یا یه عده هستن کلا سوالا واسشون سخته یا یه عده هستن سوالا کلا واسشون ساده است
ولی با اون تیکه که گفتین دقیق بخونیم و به پیداکردن گزینه های دیگ هم فک کنیم موافقم واسه همه سوالا باید اینطور باشیم. "
اما همین الان یه سوال که تو ۳۰ ثانیه دیروز تو کنکور ازمایشی حل کرده بودم و رو دیدم که اشتباه زدم اگه فقط یه ثانیه به این نکته تو دقت میکردم الان تخصصی نرم و به جای ۳۷ درصد ۴۴ درصد زده بودم