mehran666 (داره از مانشت بالا می ره) تاریخ ثبت نام: ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ تاریخ تولد: ۳۰ June 1370 (33 ساله) زمان محلی: ۲۳ November 2024 , 12:44 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
sorlin (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ در ۰۸:۳۴ ق.ظ) |
|
mehran666, من نکرتم به مولا مهران.. ایکاش .. :| |
|
Amir V (15 آبان ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۹ ق.ظ) |
|
سلام. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
Amir V (29 مهر ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۵ ق.ظ) |
|
سلام. من با رتبه ۹ ام شریف قبول شدم. اما شریف طوریه که دوباره میتونی انتخاب گرایش کنی. و من شبکه انتخاب کردم. |
|
hangover (05 مهر ۱۳۹۲ در ۰۱:۵۴ ق.ظ) |
|
شما مث اینکه در جریان اوضاع احوال رتبه برتر ها نیستی... مشکلی نیست شما فک کن من دروغ گفتم |
|
hangover (05 مهر ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۲ ق.ظ) |
|
دوست عزیز تمام جواب هایی که بنده توی مصاحبه دادم کاملا واقعی بود توی موسسه مدرسان شریف بنده هم فعالیت داشتم و دارم و هم از بعضی از آزمون ها و کتاب هاش استفاده کردم شما مث اینکه کلا اعصاب نداری؟ یا اینکه یه مشکلی با این قضیه رتبه و کلا کنکور داری مراقب خودت باش برادر با این کارا به جایی نمیرسی جز اینکه خودتو درگیر یه سری توهمات بکنی. در کل مختاری هرجوری مایلی فکر کنی |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |