(۰۸ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: fsi2013 اینجا کسی ناراحت نمیشه ولی اول باید یکم فکر کنی شرایط تاپیک هم در نظر بگیری بعد پست بذاری ... بگذریم
***دوستان لطفا نظرتون رو بگید:
یه سوال ریاضی میتونه بهتر باشه یا چندتا سوال زبان؟؟
مثلا ممکنه یه شرایطی پیش بیاد اون اخرا چند دقیقه وقت مونده و یه تست ریاضی مثل محاسبات رو که چند دقیقه وقت میخواد بزنی (با فرض این که حتما به جواب خواهی رسید)بهتره یا اینکه بری سراغ زبان و چند تا بزنی میتونه توی تراز موثر تر باشه؟
برادر حواسم نبود اینجا بحث علمیه!!!! خوب یه سمافور بذار قبل از ناحیه بحرانی مقدارشم از اول صفر بده دیگ مشکلی نیست
بعدش که کنکور تموم شد هم برش دار که گرسنگی و بن بست نداشته باشه
(۰۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ)sanaz5 نوشته شده توسط: تکیه بر دانش و تقوا در طریقت کافریست رهرو گر هزار هنر دارد توکل بایدش. زیاد به هنرهای تست زنی اینا فکر نکنید از خدا بخواهید تا باران های رحمت پی در پی بر شما ببارد.
دوست عزیز شما حرف بدی نزدی فقط اتفاقا اگه از این دید بهش نگاه کنی بچه ها استرس دارن و یا نا امیدی پیش بیاد(ناامیدی تنها گناهیه که بخشیده نمیشه) حرف خوبیه.ولی بی انصافیه که بگید کلا هنر تست زنی هم اهمیت نداره.
راستش نمیخوام بحث فلسفی و مذهبی و عقیدتی سیاسی کنم ولی اگه اعتقاد داشته باشیم ما نباید نکته های بیشتری راجع به تست زنی بدونیم بی انصافیه!یعنی اعتقاد به جبر مطلق!
مثلا بچه ها از این سوالا دیدین کدام یک از موارد زیر درست است
بعد ۴ تا موضوع مینویسه
مثلا از نظر تو مورد سوم دسته تو هم خوشحال گزینه هارو نگا نمیکنی میزنی گزینه ۳ ولی ای دل غافل که تو گزینه ۲ نوشته مورد سوم درسته
بعد گزینه اینطوریه
۱)۲ ۲)۳ ۳)۱ ۴)۴
یا ۱)۳ ۲)۲ ۳)۴ ۴)۳
به نظرم طراح سوالی که دیگ در این حدوا۳تست اشتباه زدن دانشجو حساسیت داره و دوس داره دانشجو اشتباه کنه نقطه چینه
به طور کلی عرض کنم که هیچکدوم از بچه هایی اینجا هستن نمیان نکته های تست زدن رو یاد بگیرن که بعدش برن حتما قبول شن تنها میان از اشتباه های احتمالی قبل از اتفاق افتادنشون خبر دار بشن و بهترین راه حل هارو یاد بگیرن به نظر من که تاپیک فوق العاده مفیدیه