بچه ها من نمی خوام تو این بحث دخالتی داشته باشم!اما می خوام یه چیز کلی بگم!من خیلی وقته این جا هسنم !مثل خیلی از شما منم گاهی با مدیرا مشکل داشتم، منم مثل خیلی ها یه بار اخطار گرفتم!به شدت ناراحت شدم ، سر خیلی از مسائل حتی عصبانی شدم!حتی یه بار تصمیم گرفتم که دیگه هیچ وقت مانشت نیام به خاطر فلان حرف مدیر و کاربر و ...!
اما حالا که زمان زیادی گذشته می بینم که اینا همه اش اشتباه بوده!
این جا یه جامعه ی مجازی هست که هر روز داره به تعداد کاربراش اضافه می شه!شاید اگر بعضی بر خورد ها از طرف مدیرا نباشه اینجا واقعا به هم می ریزه و یه روز هم نمی تونه دوام بیاره!
باید اینم در نظر داشته باشیم که مدیرای اینجا واقعا دارن بدون هیچ چشم داشتی ساعت ها وقتشون و می ذارن تا این جا سر پا باشه!چیزی هم از مدیریت اینجا گیرشون نمی اد!
من نمی گم کارشون هیچ عیب و نقصی نداره!اونا هم مثل ما انسان هستند!اما شاید بهتر قبل از اینکه چشممون و رو همه چیز ببندیم و راحت خیلی چیزا بهشون بگیم به اینم توجه کنیم که اونا چه کارایی برای ما کردن و یه اشتباهشون باعث نمی شه ما با اونا طوری رفتار کنیم که یکی از زحمت کش تریناشون بگن که هیچ انگیزه ای ندارن اینجا بمونن!
(می دونم همه این حرفایی که من گفتم و می دونید!فقط برای یاد اوری بود نه نصیخت یا چیز دیگه چون من در اون حد نیستم که بخوام بقیه رو نصیحت کنم)