(۰۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چه میشه گفت صحبت های شما از لحاظ عقلی کاملا صحیح و منطقی است ولی چیزی که ما در دنیای حاضر می بینیم اینا رو هم زیر سوال می بره ...
طرف به سادگی خدا و دین رو مسخره می کنه ولی همین شخص روز به روز داره پیشرفت می کنه هم از لحاظ مادی و هم از لحاظ اجتماعی و باارزش تر میشه در بین اجتماع ... اما اونی که قاعده های اسلامی رو رعایت می کنه با تمام تلاشی هم که می کنه چیزی عایدش نمی شه تو این دور زمونه هم همه چیز رو با پول می سنجند حداقل ۹۰ درصد ارزش ها رو با پول می تونه به دست بیاره ... شاید حتی با پول آخرتش رو هم بخره ....
اگر قرار بود ملاک اینی که شما میگین باشه پس الان باید همه فرعونیان و نمرودیان و یزدیان و معاویه که رفاه مادی و موقعیت اجتماعی داشتن در اعلی علیین باشن و جزو مقربان درگاه خداوند باشن
خداوند همه ادمها رو یه طوری امتحان میکنه
مال و رفاه و موقعیت مکانی همونطوری که نعمتن میتونن اسباب ذلت و خواری و عذاب انسان رو فراهم کنن
بستگی به نوع بهره برداری انسانها داره
مهم اینه که خداوند در بالای همه اینها قرار داره و داره ما رو با همین ابزار امتحان میکنه
یکی رو با فقر یکی رو با مال
یکی رو با سلامتی یکی رو با بیماری
یکی رو با همسر خوب یکی رو با همسر بد ووو....
اتفاقا در روایات ما اومده
که انسانهای خوب و بندگان صالح برای اینکه عیار ارادت و بندگی و اطاعتشون نسبت به خداوند محک بخوره بیشتر مرود سختی و مشکلات و بلایا واقع میشن و دقیقا بخاطر همینم هست که انبیا و اولیای الهی در قله ابتلا به حوادث قرار دارن در حدیث وارد شده: (إنّ الله إذا اَحَبّ عَبداً غَتَّهُ بِالبلاء غَتّاً; خداوند وقتی که بنده ای را دوست بدارد او را در شدایدو مشکلات غرق می کند.
اگر سختی ها منفور و بد بودن هیچ گاه خداوند محبوب ترین کسان خودش یعنی انبیا و ائمه اطهار رو به اونها مبتلا نمی کرد. امام علی(ع) در خطبه ۹۴ نهج البلاغه تمامی دشواری های زندگی روآزمایش الهی می دونه و دنیا رو محل آزمایش معرفی می کنه که موجبات ترقی و کمال انسان رو فراهم میکنه
این چیزایی که میگید همیشه بوده و هست
اما ما گاهی همه چیزو فراموش میکنیم
یه بار که خودم از دست چیزایی که میبینیم داغون بودم (۳-۴ سال پیش) استادم برگشت بهم گفت فقط ببین خدا چی دوست داره کاری به بقیه نداشته باش و همونو انجام بده
هیچوقت این یه جمله استادمو فراموش نمیکنم
واقعا خدا خودش میگه من براتون کافی نیستم؟؟؟