ممنون آوا جان
فکر نمیکردم کسی بخونه اش. خواستم یه بخش هایی اش رو حذف کنم کوتاه بشه. کلش رو حذف کردم.
حالا اومدم دوباره کپی اش کنم. به این پست اضافه شد و فاجعه شد یه چیزی تو مایه های طومار
در مورد صحبت کردن و اینا هم مشهد که میای نباید توی حرم و صف نماز با کسی صحبت کنی
چون اکثرشون زائر هستند و قاعدتا حرف از همین شلوغی هاست ولاغیر. برای آشنایی با لهچه مشهدی، فرهنگ و جاهای دیدنی باید با خود مردم مشهد همکلام بشی.
اسم شلوغی اوردی یه چیزی هم داخل پرانتز بگم.
اونایی که مشهد اومدن اگه اتوبوس سوار شده باشند می دونند که خطوط BRT که مخصوص ترمینال تا حرم و بعد اون هست به شدت شلوغه. دیروز سوار اتوبوس بودم. خانمه توی شلوغی گیر کرده بود. به مشهدی ها فحش داد. دلم گرفت. با خودم گفتم. خب مسلمون اولا از کجا میدونی اونی که بهت تنه زده مشهدی بوده. در ثانی برفرض هم که مشهدی بوده باشه. همه که مثل هم نیستند.
مثلا توی همین مشهد آدم هست که کلی از سوئیتش تعریف کرده و همون اول پول دو شب رو از زائر بنده خدا گرفته. وقتی رفته بودند و دیدن که امکاناتش اونی که میگفته نیست. یه شب بیشتر نموندن. میخواستن بقیه پولشون رو پس بگیرند، نمیداده. یه قرون دو زار هم که نبوده. بعد کلی اعصاب خردی صد هزارتومن بندگان خدا رو پس داده بهشون.
و در مقابلش هستند کسانی که منزل جداگانه و خالی دارند و به رایگان در اختیار زائران قرار میدهند.