(۲۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: بابا اون کچل بیسوادها کدومشون دل تنگی داره!؟ کدوم کتابی بو میداد خداییش من یادم نیست. هنوزم من از دست دوران راهنمایی میکشم. یه مدیرِ شمر داشتیم که نمیدونم این معلمها رو از کجا گیر میاورد. فکر کنم باهاشون دنگی حساب میکرد که هر چی گرفتی فیفتی فیفتی. ......
من خیلی بوی کاغذ دوست دارم شاید برای بعضیا عجیب باشه البته کاغذهای قدیم نه این روزنامه کیهان که بو گند نفت میده و هر جا بزاری رو هرچیزی بو میگیره!!!! اما کلا من از جمله آدم های نستالژیک دوست هستم ! البته خداییش جز چند تا دبیر بقیه معلم هام عالی بودن چه اخلاقی چه درسی با وجود اینکه همیشه جز یه سال اونم به اجبار دولتی خوندم!!!!! جالب که از تمام معلم های ااون یه سال غیر انتفاعی به انضمام بچه های مزخرفش بدم میاد
و بسیار خاطرات بدی دارم و حتی از المپیادم هم افتادم و.... منم بخوام تعریف کنم از بدی بعضی ها تعجب میکنید معلم بی سواد که هیچیی معلم کتک بزن هم داشتم البته من نزده از بس بچه خوبی بودم
ولی یادم یه بار از بس بچه ها رو تهدید کرد سال اول راهنمایی یه دختر تو کلاس خودش خیس کرد بگیر و برو!!!! اصلا یه وضعی بعد سال بعدش کاشف به عمل اومدم عقده ای پرمدعا خودش از این معلم سیکل داراس!!!! ولی خوبی من اینه قسمت های خوبش تو خاطرم برمیگرده اصولا خاطرا تلخ زندگیم شدت تلخیشون کم کم از دست میدن و میرم تو این توهم که گذشته ها چقدررر خوب بود و... اما توهم شیرینیه
بدون داشتن عوارض جانبی و مشکلات قانونی و .. بدون مصرف حتی یک قرص متوهم شدنم هم خوب توانایی ها
هرچند بازم میگم دلم برای مدرسه به ویژه دبیرستان تنگ شده شوخی ها و شیطنت ها
فوتبال بازی کردن ها ش... اخ اخ اخ شانس اوردیم اون موقع از این موبایل های پیشرفته دوربین دار و نمیدونم اپلیکشن های اجتماعی نبود وگرنه کافی بود اون مسابقات جایی درز پیدا میکرد
اخر خنده