(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: (30 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: دیروز وقتی ۱۰ نفر اول کشور اعلام شد خواهرم بدجوری گریه کرد
صبح یکی از معلم هاش اس زده که نتایج اومده برو نگاه کن
رفته نگاه کرده یه جیـــــــــــــغ زده و گریه و زاری. گفتم یا خدا نکنه سه رقمی شده داره اینطوری گریه میکنه؟
رفتم تو اتاقش کارنامه اش رو دیدم خانوم شده رتبه ۵ منطقه و رتبه ۱۱ کشوری : ))))))))))))))))
گریه اش هم واسه این بود اگه فقط یه سوال ریاضی رو که سهوا اشتباه جواب داده درست جواب میداد الان رتبه ۶ کشور بود تو تی وی هم نشونش میدادن!!
آخه مرگ من ببینید عمق ناراحتی من و خواهرم رو .. من برم اسید بخورم با وجود رتبه ارشدی که آوردم کماکان نیشم بازه : ))))))))))))))))))
تبریک میگم هم به شما هم به خواهرتون
خیلی خیلی مرسی عزیزم.
رتبه داداش شما رو هم من به شما تبریک میگم. ایشالا همیشه موفق باشن.
(۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: به بچه میگم بیا برو همین تبریز پزشکی بخونین ، خداروشکر کن، میگه نه من تهران میخام
یکی نیست بگه عزیزم بچسب رتبتو ، نمون واسه سال بعد ، با این اوضاع سنجش معلوم نیست واسه سال بعد چه تغییراتی بده
راستی کدر نذار این اشتباه رو بکنه
خود من نمونه بارز این اشتباهم!
سال دوم معلوم نیست چه اتفاقی واسه آدم میفته. ریسک بزرگیه که اگه اون ریسک سرانجام خوشی نداشته باشه فقط یه عمر پشیمونی و حسرت داره.
۵۰۰ تجربی که بد نیست.. یعنی خیلی خوبه با اون رقابت شدیدی که تو رشته تجربی هست این نتیجه عالیه.. و پزشکی تبریز هم که بد نیس.. علوم پزشکی تبریز آرزوی خیلی هاست و بعد تهران بهترین دانشگاه علوم پزشکی کشوره.