سلایق متفاوته قرار نیست همه افراد همه موضوعات رو دوست داشته باشن
چرا از هم فرار میکنیم و چرا به جای قبول اختلاف سلایق دوس داریم سلایق رو دیکته کنیم . شاید من بحث فوتبال رو اصلا دوست نداشته باشم دلیلی نداره چون من دوست ندارم بقیه هم دوست نداشته باشن در هر صورت شاید باشند افرادی که دغدغه شون فوتباله و میان اینجا با هم دوستانه حرف میزنن یا تبادل نظر میکنن . یک سری دوست دارن در مورد اشپزی حرف بزنن یک سزی مانتو تک دکمه
محیط دوستانه است . خب
همون قدر که من تو مانشت به عنوان یک عضو کوچیک سهم دارم بقیه هم سهم دارن و بقیه هم میتونن حرف بزنن از دغدغه هاشون . خب من اگه از یه مطلبی خوشم نمیاد خیلی راحت میتونم بزنم صفحه بعد
یک رفرش ساده
همون طور که تو دنیای واقعی خیلی حرفا برای ما مفید نیست برای ما مهم نیست اصلا یه ما ربطی نداره یا تلوزیون داره یک برنامه نشون میده که من دوسش ندارم . تلوزیون رو خاموش نمیکنم.!!!!!!!!!نمیشکنم !!!!!! شبکه رو عوض میکنم تا برنامه مورد علاقم رو پیدا کنم
خیلی برام درد داشت دیدن این تاپیک ها . به هر حال همه ما قراره جامعه رو دست بگیریم .قراره تو محیطی کار کنیم. قرار خانواده داشته باشم . فردیت گرایی و نگاه کردن به خودمون یک مقدار ...............................
البته برا منم پیش اومده گاهی ته دلم بگم اووووووووووف چقد مطلبهای الکی. اووووو چند صفحه رو نخوندم از یک ساعته قبل تا الان و ادم اذیت میشه ولیییییییییییی خب این تاپیک برای همین ساخته شده و جنسش اینطوریه
اگه من بخوام در مورد فوتبال به طور تخصصی حرف بزنم میرم سایت ورزش ۳ یا میرم سایت ۹۰ یا..................
اگه میخوام اشپزی یاد بگیرم خب اینهمه سایت اشپزی
احساس میکنم هدف افرادی که تو این تاپیک شرکت میکنن حل ۱۰۰ درصد مشکل نیست بیشتر به
اشتراک گذاری دغدغه هاشون هست و هم صحبتی با دوستان مجازی .
بله
دلم خواست
اینو گذاشتم تا دل شما هم بخواد