زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۵۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۹۰۰۶
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۴:۴۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۵۳ ب.ظ، توسط afrooz-OMD.)
آقای بارسا جو بدی واسه اینجا درست کردین
دارین همه رو فراری میدین
بهتر بود ب خود اون شخص تذکر میدادین نه اینکه همه رو ب اینجا بدگمان کنین
بدرود دوستان

منتظر فردای خیالی نباش...
سهمت را از شادی های زندگی امروز بگیر...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS
ارسال: #۱۹۰۰۷
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۵:۴۳ ب.ظ
کسی تا حالا از داکر چیزی گرفته؟ سرعتش خیلی پایین نبوده؟
ارسال: #۱۹۰۰۸
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۰۷ ب.ظ
واااااااااای کلی کار داشته باشی .بعد مسموم بشی........
Sad
بعد ۴ ساعت بری دکتر
بعد بیای دوساعت بخوابی...........مثلا بگی شب بیدار می مونم...............
بعد که تو خوابی همه بلند بلند حرف بزنن
یا مثلا بلند بلند فریاد بزنن
بعد خواب زده بشی.......
بعد خواهرت بیاد بگه لپ تاپ را میخوام فردا ارائه دارم
بعد مدیر زنگ بزنه بگه فردا سایت را میخواممممممممم

;(

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: fa_shinobi , fatemesoleimani , alim93 , **sara** , Bahar_HS , نارین
ارسال: #۱۹۰۰۹
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۱۸ ب.ظ
خوب سایت رو دیرتر تحول بدید و جریمه شو بدید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: fa_shinobi
ارسال: #۱۹۰۱۰
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۷:۲۹ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  بعد مدیر زنگ بزنه بگه فردا سایت را میخواممممممممم

;(

به مدیر رو نده خواهرم Big GrinBig Grin
این مدیرها سریع توقعشون بالا میره TongueTongue

هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر

هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند...!!!
 سپاس‌گزاری شده توسط: fa_shinobi , Bahar_HS
ارسال: #۱۹۰۱۱
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۰۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۰ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
موندم اونایی که کار اشتباشونو توجیه می کنن خودوشونم می فهمن دارن چرت و پرت میگن یا نه؟!
 سپاس‌گزاری شده توسط: sahar salehi , honey01
ارسال: #۱۹۰۱۲
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  خوب سایت رو دیرتر تحول بدید و جریمه شو بدید.
این بار خودم کم کاری کردم Sad البته مریض شدم وگرنه بیشتر کار می کردم.
نه عابرو من و مدیر و اون سازمان با هم میره آخه از مدیران ارشد میخوان افتتاحش کنن
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط:  ه مدیر رو نده خواهرم Big GrinBig Grin
این مدیرها سریع توقعشون بالا میره
آره خب .ولی از بس خودم رو سر وقت بودن تاکید داشتم. ایشون هم حساب خوش قولی رو من دارند و الغصه اینه وضعیت من...

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
ارسال: #۱۹۰۱۳
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۸:۲۴ ب.ظ
یه وقتایی یه چیزایی یه جوری ذهنتو فرا میگیرن که نمیدونی از کجا اومد چی بود چی میخواد

اگه با دیکشنری سرو کار داری یه سر به اینجا بزن:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: fatemesoleimani , **sara** , Menrva , RASPINA , honey01 , vesta
ارسال: #۱۹۰۱۴
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۹:۴۲ ب.ظ
بابا یه صلوات بفرستید تموم شه بره....

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند،هر چه قدر اوج بگیری کوچکتر می شوی
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , Aurora , RASPINA , mohaddeseh70 , Bahar_HS , **sara** , Avril89 , so@
ارسال: #۱۹۰۱۵
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۰۹:۵۰ ب.ظ
این "تبلیغ رایگان کتب دانشگاهی" رو دوست دارم , خیلی بهتر از " مدرسان شریف رتبه ی یک کارشناسی ارشد و دکتری " هست!
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , پوونه , shayesteNEY , tabassomesayna , Bahar_HS , Avril89 , Riemann , ƊƦЄƛM
ارسال: #۱۹۰۱۶
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  یه سوال اشپزی دارم. بپرسم؟ Big Grin
خانم مدیر از شما بعیده
مگه اینجا آشپز خونه است؟SmileBig Grin
خب حالا بگین تا راهنماییتون کنم
چه بلایی سر غذا آوردین؟SmileSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , Aurora , Bahar_HS
ارسال: #۱۹۰۱۷
۰۴ خرداد ۱۳۹۴, ۱۱:۳۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ، توسط shayesteNEY.)
سلایق متفاوته قرار نیست همه افراد همه موضوعات رو دوست داشته باشن
چرا از هم فرار میکنیم و چرا به جای قبول اختلاف سلایق دوس داریم سلایق رو دیکته کنیم . شاید من بحث فوتبال رو اصلا دوست نداشته باشم دلیلی نداره چون من دوست ندارم بقیه هم دوست نداشته باشن در هر صورت شاید باشند افرادی که دغدغه شون فوتباله و میان اینجا با هم دوستانه حرف میزنن یا تبادل نظر میکنن . یک سری دوست دارن در مورد اشپزی حرف بزنن یک سزی مانتو تک دکمه Big Grin
محیط دوستانه است . خب همون قدر که من تو مانشت به عنوان یک عضو کوچیک سهم دارم بقیه هم سهم دارن و بقیه هم میتونن حرف بزنن از دغدغه هاشون . خب من اگه از یه مطلبی خوشم نمیاد خیلی راحت میتونم بزنم صفحه بعد Smile یک رفرش سادهUndecided
همون طور که تو دنیای واقعی خیلی حرفا برای ما مفید نیست برای ما مهم نیست اصلا یه ما ربطی نداره یا تلوزیون داره یک برنامه نشون میده که من دوسش ندارم . تلوزیون رو خاموش نمیکنم.!!!!!!!!!نمیشکنم !!!!!! شبکه رو عوض میکنم تا برنامه مورد علاقم رو پیدا کنم Smile
خیلی برام درد داشت دیدن این تاپیک ها . به هر حال همه ما قراره جامعه رو دست بگیریم .قراره تو محیطی کار کنیم. قرار خانواده داشته باشم . فردیت گرایی و نگاه کردن به خودمون یک مقدار ...............................
البته برا منم پیش اومده گاهی ته دلم بگم اووووووووووف چقد مطلبهای الکی. اووووو چند صفحه رو نخوندم از یک ساعته قبل تا الان و ادم اذیت میشه ولیییییییییییی خب این تاپیک برای همین ساخته شده و جنسش اینطوریه
اگه من بخوام در مورد فوتبال به طور تخصصی حرف بزنم میرم سایت ورزش ۳ یا میرم سایت ۹۰ یا..................
اگه میخوام اشپزی یاد بگیرم خب اینهمه سایت اشپزی
احساس میکنم هدف افرادی که تو این تاپیک شرکت میکنن حل ۱۰۰ درصد مشکل نیست بیشتر به اشتراک گذاری دغدغه هاشون هست و هم صحبتی با دوستان مجازی .

بله
دلم خواست
اینو گذاشتم تا دل شما هم بخوادBig Grin

فایل‌(های) پیوست شده

هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر

هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند...!!!
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , sahar salehi , Bahar_HS , RASPINA , alim93 , vesta
ارسال: #۱۹۰۱۸
۰۵ خرداد ۱۳۹۴, ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:  من دیگه تو این تاپیک چیزی نمی نویسم
نه آقای بارسا نرید . ماکه بدی ندیدیم از شما
زنگ تفریحمون بود اون جمله اتون: دیدن گل دوم مسی........

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: Bahar_HS
ارسال: #۱۹۰۱۹
۰۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۰۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
من میام اینجا شادیای فنیمو با بقیه تقسیم کنم ولی گویا تهش شادیای فنیم برای خودم باقی میمونه :|
 سپاس‌گزاری شده توسط: alim93 , Bahar_HS , RASPINA , alirezaei
ارسال: #۱۹۰۲۰
۰۵ خرداد ۱۳۹۴, ۰۱:۲۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ق.ظ، توسط **sara**.)
(۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  من میام اینجا شادیای فنیمو با بقیه تقسیم کنم ولی گویا تهش شادیای فنیم برای خودم باقی میمونه :|
خیلی هم خوبه ممنونSmile
گفتین شادی فنی، یاد اولین پروژه افتادم که کدی که براش نوشته بودم اجرا شدBig GrinBig GrinBig Grin
تا اون موقع چیزی اون قدر خوشحالم نکرده بودBig Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , Riemann , alim93 , RASPINA , Avril89 , ƊƦЄƛM , Bahar_HS , alirezaei

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۹۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۵,۰۲۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۰۶ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۷,۸۷۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۷ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۴۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۸۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۳۹ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close