مدتیه علاقه ندارم تو بحثهای مانشت وارد بشم. چون اینجا در و پیکر نداره یه دفعه یکی زیپ دهنش را میکشه هر چی دلش میخواد به آدم میگه.
ولی واقعا" جالبه بعضی حرفها از طرف خانمها. من یکی انتظارش را نداشتم.
یکی میگه بهتره قبل ازدواج دوست دختر داشته باشید.
یکی نیست بگه خب چه تضمینی هست که بعد از ازدواج هم اون آقا نخواد دوست دختر داشته باشه.
من قضاوتی در مورد خانمی کهاین صحبت را کردند نمیکنم و قصد جسارت هم ندارم ولی ایشان احتمالا" نمیدونن که دوست دختر از یک سلام و علیک و گفتگوی تلفنی داریم تا نزدیکتر از کسیکه باهاش ازدواج میکنند.
تجربه پسرانه ما پسرها میگه برعکس تصور دختر خانمها آقایانی که میتونن دوست دختر داشته باشند در بالای نود درصد این عادت از سرشون نمی افته. من خودم مواردیش را میشناسم. البته انواع دوست دختر و دوست پسر داریم و از دوست دخترها و پسرهایی که فقط شب تا صبح با موبایل قصه میگن و از اینحد فراتر نمیرن تا ازدواج سفید و سیاه و .....
بقول یه دوستی ما دو سه جا مسلمونیم. سرسفره عقد که تا عقد جاری نشده ازدواج نمیکنیم و موقع خاکسپاری که نماز میت برمون میخونن و بدستور اسلام کفن میکنن و دفن. ولی مثلا" قبل ازدواج دست در دست دختر خانم تو خیابان تو پارک تو سینما هستیم. والا من سر درنمیارم.
یکی میگه آقا پسر را تا دو سال خرجش را میدن که با دخترشان ازدواج کنه. حالا بعدا" این آقا پسر چجوری میخواد زندگی کنه و سرش را بالا بگیره معلوم نیست. قبلنا میگفتن داماد سرخانه. حالا اون حداقل فقط تو خانه بود ولی خرجی نمیگرفت.
بنظرم اگه کسی نمیتونه تامین هزینه هاش را بکنه بهتره ازدواج نکنه. چه اصراری هست که یک دختر را هم در مشکلات خودتان شریک کنید. حداقلش اگه پدر داماد پول بهش بده خیلی سنگین تره تا خرجش را از پدر عروس بگیره. اینکه داماد خرجی از جیب پدر زن بگیره مثل اینه که پدر زن یه شوهر واسه دخترش استخدام کرده باشه. والا ما که شرممان میشه.
حالا یه وقت پدر زن کاری برای دامادش میکنه یا دستش را درکاری بند میکنه یا در شرکت و کارخانه اش کاری برایش جور میکنه اون یه بحث دیگه است.
در مورد آینده هم اصولا" در شرایط فعلی تحصیل تو هیچ دانشگاهی شرط موفقیت نیست. بقول قدیمیا آینده را جَنَم افراد میسازه. الآن شغل دست و پا کردن کار ساده ای نیست. البته بعضیها میرن انور آب و از نظرها دور میشن . اونور زیاد این مسائل مطرح نیست چون تفاوت سطوح و طبقات کمتر از اینجاست و حالا چند سالی طرف با فاند و فلان بهمان سر میکنه تا بچه اش بدنیا بیاد
بعدشم فوق دکترا داره بالاخره اونجا زندگی میکنه یا بر میگرده اینجا و .... بگذریم.
من هم یه حرفی میخوام به دوست عزیز x86 بزنم. دوست گرامی اصولا" آقایان مبهتره مستقل باشند. ازدواج هم برای شما دیر نیست. خانه و ماشین هم لازم نداره . فقط بتونید از پس مخارج زندگی بربیایید کافیه. من موارد زیادی دیده ام که به قول معروف و البته با عرض پوزش از حول حلیم افتادن تو دیگ
اینقدر عجله واسه چیه؟؟
افراد تحصیلکرده که خیلی عجله دارند خیلی هم بعدش مشکلات دارند. معمولا" بعدها میگن کاش کمی یواشتر میرفتیم . و .... الی آخر. بنظرم بهتره خانواده تان را بهترین دوستاتون بدونید و اگر هم فکر میکنید متوجه صحبتهاتون نیستند برید در وقت مناسب تعطیلات باهاشون صحبت کنید . منطقی. اگه نشد در فامیل و دوست و آشنایان یه بزرگتری مثل عمه ای خاله ای دایی عمو پیدا کنید تا کمک کنند کار زودتر ولی منطقی پیش بره. ما هم براتون دعا میکنیم.
امیدوارم کسی از حرفهای من نرنجیده باشه . اگه رنجیدین خصوصی بگید پاک کنم.