(۰۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۳ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: چرا انتظارش نره آقا؟ شما فرض کن با یکی کاری نداری و توو عمرت در این سایت ندیدیش، اما بیاد اینقَدَر بدم میاد فلان قدر خوشم بیاد راه بندازه. انگار من باید رفتارم رو طبق خوشایند خانوم تنظیم کنم. اصولاً وقتی دو نفر بحثشون به جدل میکشه، سایرین کمترین کاری که برای حل مشکل میتونند بکنند سکوت هست حتی اگر در اون لحظه یک نفرشون کاملاً محق و طرف دیگه در اشتباه باشه. وقتی دز این شرایط طرفداری شخصی رو میکنیم یا به یه نفر دیگه حمله میکنیم، عملاً میشیم جزو یکی از طرفین.
شما انصافاً اون پست رو با بقیهی اظهار نظرها یکی میدونید؟ اظهار نظر یعنی اینکه مثلاً یکی بیاد بگه نباید به حج میرفتن، دو نفر موافقت و چار نفر مخالفت کنند. اظهار نظر یعنی اینکه شما الان محترمانه نظر و نقدتون رو گفتید و من هم سعی کردم محترمانه توضیح بدم چرا اونطوری پست گذاشتم. اما وقتی میای به یه نفر میپری و واضح هم میگی که قصد و هدفم این کار هست، باید انتظار عکسالعملی رو داشته باشی. حوصله کردید یک بار دیگه اون پست رو بخونید.
فکر نمیکنم چیزی که گفتم مشمول کلمهی فحش باشه. واقعاً دیگه شرایط به اون ضربالمثل رسیده.
راستی وقتی شما چیزی داشته باشی اون موقع نمیشه ادعا. ادعا زمانی هست که کسی مدعیِ چیزی که نداره یا نمیتونه انجامش بده بشه. پس نگران نباشید، آدم مدعیای نیستید ;')
نمیخوام با شما وارد بحث دو نفره بشیم .
ولی من حق دارم نظرم را بگم . قبلش این را بگم که آونچیزی که من می بینم اینه که شما همیشه تو این سایت مجبوری برای اثبات حرفهاتون پستهای طولانی بزنی. بذار بعهده کاربران که قضاوت کنن .حرفهای زیادی برای اثبات حقانیت خودمون نتیجه معکوس میده.
این خانم هم حق داره اظهار نظر کنه و بگه از نحوه دفاع شما خوشش میاد یا نمیاد.
اگه شما میخوای مورد قضاوت قرار نگیری میتونی چیزی ننویسی. وقتی اثری در حد یه خط هم مینویسیم همه حق دارند با دلیل یا بی دلیل و سلیقه ای بگن خوششون میاد یا نه.
و شما هم حق داری بپذیری یا نپذیری.
بحث منطقی و فلسفی اش اینه که :
اثبات مال کلاس ریاضیه . یعنی وقتی قضیه اثبات شد کسی حق مخالفت نداره.
تو دادگاه هم اینجوریه
حتی ریاضی هم ممکنه ما از یه اثبات خیلی محکم ریاضی بجهت طولانی بودن و پیچیدگیش خوشمون نیاد و یه اثبات زیباتر یا یه راه حل بهتری پیدا کنیم.پس موارد اثباتی هم اگه کسی خوشش بیاد یا نیاد اشکال نداره. اظهار نظر در اینمورد هم آزاده.
در مورد ادعا: ادعا وقتی هست که شما یه چیزی میگی که بقیه قبولش ندارن. اگه شما ثابت کنی که درست میگی ،دیگه اسمش ادعا نیست.
ولی اینکه شما خودت بدونی که فلان چیز را داری و بقیه ندونن ، بقیه حق دارند بگن اسمش ادعاست. واسه همینه که وظیفه مدعی هست که اثبات کنه حرفش ادعا نیست.
اینه که تعریف شما از ادعا غلطه بنظرم.
در مورد ضربالمثلهای فارسی:
زبان فارسی خیلی زبان شیرینی هست و ریشه در فرهنگ و تمدن ما داره. خیلی بده بعضی اصطلاحات کوچه بازاری در حد زیر صفر را در یک محیط علمی بزبان بیاریم و بعد هم بگیم این ضرب المثله. نخود آش ضرب المثله ولی دومی نیست. دهخدا خدا بیامرز برای همین ضربالمثلها را جمع و جور کرد.
این حرفای من پاسخ لازم نداره. من و شما و اون خانم حرفامون را زدیم.
بیایید تحمل کنیم و بذاریم مخاطبین نسبت بما در ذهن خودشون قضاوت کنن. اگه در همین حد تحمل کنیم و بحث نکنیم حل میشه همه چی .