ما ایرانیااا انقددددد عاشق بحث کردنیم که حتی تو تاکسی هم میشینیم یه سوژه ای گیر میاریم با مسافرای دیگه و راننده بحث کنیم تا طی مسیر حوصلمون سر نره!
یعنی انقدررررر ما آدمای پرحرفی هستیم!
ایهاالناس ! اینجا مانشته! لطفا تمومش کنید همتون!
مگه اینجا میدون جنگه شدید دو دسته و همدیگه رو دارید با حرفاتون ترور میکنید؟!
ناسلامتی قشر تحصیلکرده این مملکتیم! این چه طرز بحث کردنه؟! اصلا چطور میتونید اسم این کل کل ها رو بذارید بحث ؟!
بحث اصول داره و اولین اصلش هم احترام به شخصیت طرف مقابله! هر نقل قول گرفتنی که اسمش بحث کردن نیست!
این اتفاق همه رو ناراحت کرده .. واقعااا اتفاق ناراحت کننده ایه و دل آدم به درد میاد. یعنی هر انسانی ناراحت میشه از دیدن اون همه آدمی که زیردست و پا له شدن حتی کافر هم اون صحنه رو میدید گریه میکرد! همدیگه رو دارید به چی متهم میکنید؟ اصلا حواستون هست؟!! قاضی فقط خداست، نه ما آدم های پر از خطا. از مسند قضاوت خدا بیاید پایین و انقدر به همدیگه تهمت نزنید.
لطفا تمومش کنید. دیگه خیلی فرسایشی شد این بحث ها.
(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۸ ب.ظ)amir_gr86 نوشته شده توسط: (من در جواب اون بحث داعش میگم اتفاقا" تو خیلی استعداد داشتی که تو دربار عربستان یه کاره ای بشی.)
آقای امیر
شما که میگید این دو کاربر رو نمیشناسید پس چرا وارد بحثشون میشید؟
اگر این دو دوستمون با هم دارند به این شکل بحث میکنند دقیقا به خاطر بحث های قبلیشونه و دلخوری که از هم دارن. الان بحث این دو نفر سر این مسئله نیست، سر دلخوری های قبلیه. بذارید انقدررر با هم بحث کنند که یا با مشت بزنند تو سر و کله هم و به این شکل با هم کنار بیان یا هم یه صلوات بفرستند و روی همدیگه رو ببوسند و ختم به خیر بشه! دخالت من و شما کمکی به این دو کاربر نمیکنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ لطفا و خواهشا از پست من هیچ نقل قولی گرفته نشه و امیدوارم به این خواهش من توجه کنید. چون من خودم برای بحث این پست رو نزدم و حس و حال بحث رو هم ندارم. فقط خواستم خواهش کنم یه کم حواستون به همدیگه باشید و با حرف هاتون همدیگه رو ناراحت نکنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------