(۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: امروز تو یکی از این سایت های آنلاین تست آی کیو دادم. خودم میدونم این سایت ها سر کاریه تا واقعی و واسه تست هوش واقعی باید قشنگ پول خرج کرد و مفتی مفتی نمیشه ولی نمیدونم چرا وقتی دیدم آی کیو بالای ۱۴۰ و بعدش نوشته باهوش تر از ۹۹/۹۳% بقیه مردم هستم خیلی ذوق کردم
بعدش حسابی رفتم تو فکر که اگه واقعا آی کیوی من در همین حد بالا باشه ولی زندگیم همینجوری باشه و هیچ سر و تهی نداشته باشه و هیچ وقت نتونم فردا و فرداها رو پیش بینی کنم پس بی فایده نیست به دنیا اومدنم؟ حتی بی فایده نیست مردنم وقتی که حتی نتونستم با هوشم یه بخش کوچیکی از زندگی خودم رو تغییر بدم چه برسه به کارای بزرگتر؟ خوب نیست وقتی قراره زندگیم همینطوری بمونه پس این کنجکاوی خودم در مورد بهره هوشیم رو فراموش کنم و فرقی نداشته باشه واسم که خنگم یا زیادی باهوش! هوش چیه اصلا ؟ واقعا میتونه زندگی آدما رو تغییر بده؟ باز دچار افکار عجیب و غریب فلسفی شدم. من میدونم آخرش صد در صد دیوونه میشم با این فکرای مزخرفی که میکنم و نمیدونم چرا انقدر من فکر میکنم در مورد همه چی.
گاهی وقتا دوست داشتم یه کامپیوتر بودم. هر وقت خسته میشدم از این همه فکر کردن و هنگ میکردم، یه وقفه میدادم به مغزم.
آی کیو معیار توانایی افراد در منطق و ریاضیه، فقط همین. مشکل اینجاست که جامعه خیلی جدیش گرفته وگرنه چندان مهم نیست.