(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۸ ب.ظ)targol نوشته شده توسط: یه نفر که یه نمایندگی بیمه ای داره بهم پیشنهاد داده برم خودم رو بیمه کنم حالا من دوست ندارم اینکارو بکنم یعنی از درآمدم چیز زیادی اضافه نمیاد که بخوام اونم بدم به بیمه. از طرفی خیلی با این آدم رودربایستی دارم چکار کنم که مودبانه درخواستش رو رد کنم؟ من فقط بلدم هی امروز و فردا کنم. میخوام واسه همیشه دست از سرم برداره.این بازایابا واقعا حرفه ای هستن یه جوری حرف میزنن آدم نمیتونه نه بگه اما اینبار واقعا باید نه بگم
من هم دقیقا در این شرایط قرار گرفتم . یکی دو بار که با هم صحبت کردیم با خودم گفتم اون به فکر پورسانتشه که میخاد از من نصیبش بشه!!!!!!
خیلی راحت بهش گفتم ( البته برا خودم گفتنش سخت بوداااااا ولی راحت حرف زدم) : اقای فلانی خیلی دوست داشتم از این بیمه استفاده کنم چون واقعا شرایطش عالیه و خیلی میتونه برام مفید باشه و این چن روزه هم خیلی بهش فکر کردم ولی حیف که شرایطشو ندارم که بتونم ازش استفاده کنم . ای کاش سریعتر شرای برام فراهم بشه بتونم از مزایاش سریعتر استفاده کنم .
و در ادامه اگر اصرار بیشتری کرد و خواست بهت بگه شرایط خاصی تمیخاد و هزینش زیاد نیست و خودم باهات راه میام و از این حرفا (این یعنی واقعا برا من مهم نیست تو شرایطت چه طوریه !!!! من دنبال پولم)
بگو : اگه برگه یا توضیحات مکتوبی داری لطفا بهم بده تا در شرایط بهتر
خودم مزاحمت بشم (روی کلمه خودم تاکید دارم ) چون واقعا بیمه عالی هستش در موردش با مثلا دوستام یا همکارام صحبت کردم و نشانی دفتر شما رو بهشون دادم . امیدوارم شرایط خودم هم مساعد بشه هر چه زودتر تا منم تحت پوشش این بیمه شم .
-----------------
اگه اون طرف دوست صمیمیت باشه و یه ذره باهات خودمونی هستش و لی میخاد با سو استفاده از دوستی بینتون بیمه رو بهت بده ، خب تو هم از همین دوستی استفاده کن و قبول نکن مثلا:
سارا جون اینقد گرفتارم که برا خودم خرج و قسط درست کردم که چیزی از پولم اضافه نمیمونه بخام برا بیمه بزارم کنا (اگه گفت باهات راه میام و مهمون خودمی و از این حرفا ) بگو تو که میدونی من حساب کتاب درستی ندارم میترسم واسه اینقد پول تو شرمندگیت بمونم و به تو هم بدهکار شم . دعا کن پایه حقوقم بهتر شه یا کار بهتری گیرم بیاد اونوقت هم خودم میام هم مثلا خواهر کوچیکمه بیمه میکنم
طرف اگه عاقل باشه دیگه ادامه نمیده اگرم ادامه داد خودتی و خودش
دییییی
این بود پیشنهاد من. امیدوارم که مفید باشه