(۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: (03 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: راستش یه چیزی رو بگم
برام خیلی سوال شده که چرا من کمبود آقای فرداد رو حس نمیکنم؟!!!!!! (البته با احترام به ایشون و تشکر از تمامی زحماتشون)
شاید اگر خانوم انرژی مثبت میرفتن کمبودشون رو احساس میکردم یا وقتی آقای باد یا آقای موج رفتن کمبودشون رو کاملا احساس کردم
بهر حال برای همه مدیران و کاربران مانشت آرزوی موفقیت دارم
مثبت و منفی گرفتن واسم اصلا مهم نیست (چون نه خیر دنیوی داره و نه اوخروی)
ولی واسم جالبه بدونم که دقیقا چرا پست من منفی گرفت؟
ممنون میشم اگر اون عزیزانی که منفی دادن علتش رو بگن یا غیر از اون عزیزان اگر کس دیگه ای هست که فکر میکنه اون پست بایستی منفی میگرفته خوشحال میشم که علتش رو بگه
چرا صداقت بعنوان بی ادبی یا بی معرفتی یا بی احترامی استنباط میشه!!!
من مرتکب خطایی شدم که کمبود یه مدیر سایت رو حس نکردم ولی کمبود یه کاربر سایت رو حس کردم
فکر میکنم بازم تو مانشت هستن کساییکه مثل من باشن
نظراتون برام جالبه ممنون میشم بگید
سلام دوست عزیز
خودتون فرمودید نظرات منفی دیگران براتون جالب بود، و برهمین اساس با توجه به پستی هم که شما گذاشتید، صحبت شما هم برای من جالب بود. بنابراین گفتم پاسخگو بشم وگرنه اهل بحث و بگومگو نیستم
در جمعی که دوستان هستند و دارند نظری میدهند، و همه از یه پیشامدی نظر مثبت یا منفی دارند وقتی یک کسی میاد و نظر مخالف نظر همه جمع میده صورت خوشی ندارد.یک جور بی احترامی به نظر کاربران و ادعای شهامت کاذب برای فرد را میرسونه. اگر مثلا من از موضوعی ناراضی هستم وقتی در جمعی همه راضی هستند میتونم بیان نظرم را با لحن بهتر یا در موقعیت بهتری با شرایط متفاوت بیان کنم.اینجور نه تنها نظرتون مورد حمایت جمع قرار میگیره بلکه صورت خوشی از پختگی فرد را هم میرسونه.
برطبق این موضوع هم که فرمودید اصلا نیاز به حمایت جمع ندارید و براتون رای منفی یا مثبت اهمیت ندارد، ولی باید عرض کنم که در حد ۱% حداقل براتون اهمیت داشته که باعث شده پستی بگذارید و در آن با لحن هوشمندانه ای بیان کنید که براتون رای منفی یا مثبت مهم نیست و میخواهید نظر کاربرانی که منفی دادند را بدونید.
من با این صحبت نه موافق حمایت از جمعی هستم نه مخالف از صحبت کسی و نظراتی. فقط پست شما در جمع کثیری از پستهای دوستان برام چشمگیر بود که پاسخگو شدم.
موفق باشید .
اول از همه خیلی ممنونم که نظرتون رو گفتین
بگو و مگو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه بابا اصلا این منظورم نبود
در مورد اینکه گفتید: یک جور بی احترامی به نظر کاربران و ادعای شهامت کاذب برای فرد را میرسونه
همینکه فرهنگ غالب تو جامعه ما به این شکله باعث شده که دموکراسی نداشته باشیم (کلی میگم ها قصدم به شخص شما نیست)
هر کسی چه موافق ما باشه و چه مخالف، چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد، چه مثل ما فکر کنه چه مثل ما فکر نکنه، همونقدر که ما حق اظهار نظر داریم اونم حق اظهار نظر کردن داره
آقای فرداد لطف کردن و از پست اول من تو این تاپیک، سپاس گذاری کردن، اما پانوشت گذاشتن که گویا ازشون ناراحتم و حلال کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای فرداد و بقیه دوستای خوب مانشتی، اول به خود حقیرم میگم بعد به بقیه، نظر متفاوت با ما به معنی ناراحت بودن از دست ما، بی احترامی، بی معرفتی یا بی ادبی نیست
شاید اینکه نمیتونیم با هم صادق بشیم و دموکراسی نداریم، بخاطر همین فرهنگ غالبی که حاکمه.
اگر به نظرات مختلف و مخالف گوش ندیم، میتونیم رشد کنیم اصلا؟ یا همیشه با همون طرز فکر ثابت و بدو ن تغییر باقی میمونیم؟