(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ)شقایق. نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ)iwes نوشته شده توسط: یعنی دوستان کسی رتبه ی هوشش در حد شریف هستش بعد چون هوش دانشگاه تهران بهتر هستش عاقلانه هستش که اول انتخابت رو به تهران بزنی و بری چیزی که دوست داری رو کار کنی؟ بعد پشیومونی نداره که چرا شریف رو نزدم فقط صرفا به خاطر اسمش.
میدونید مشکل من کجاس همه میان میگن بر اساس فیلدی که میخواید کار کنید و اساتیدش انتخاب رشته کنید بعد هم هی رتبه های خوب اول شریف رو میزنن این برام عجیبه .
سلام
قبول ندارم این حرفو
اولا همه این کارو نمیکنن(به عینه دیدم آدمای زیادی که این کارو نکردن)
ثانیا حالا همه هم این کارو بکنن کارشون درسته آیا؟؟؟؟؟
من خودم برای انتخاب رشته کارشناسیم این کارو نکردم و واقعا هم راضیم و روز به روز هم بیشتر حس میکنم کارم درست بوده، مخصوصا وقتی کسایی رو میبینم که به رشته شون چندان علاقه ندارن.
• من هم به شدت توصیهی عقلانی دیگران رو تأیید میکنم (فیلدی عمل کردن). با آیندهی خودتون بخاطر چیزهای موهوم بازی نکنید!
• منم سال ۹۱ شریف میآوردم ولی اصلاً بهش فکر هم نکردم، چون گرایشهاش اصلاً راست کارم نبود.
• هوشیها دقت کنن که نصف دروسی که دانشگاه تهران ارائه میشه به شدت کنترلی و احتمالاتی هستند.
• سعی کنید از الآن طوری برنامهریزی کنید که تا پیش از ثبتنام در دانشگاه (انشاءالله) معلوم کرده باشید که در چه فیلدی، با کدام استاد، و دقیقاً روی چه موضوعی کار خواهید کرد (با مطالعه و مشاورهی زیاد). اگر موفق به این کار شدید، سال آینده وقتی حال و روز دیگر دانشجویان رو دیدید، به جونم دعا خواهید کرد!