(۱۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۷ ۰۶:۵۱ ب.ظ)۴L1R3Z4 نوشته شده توسط: سلام
آقا من موقع انتخاب رشته متاسفانه اسم شریف و Show off بازیها کر و کورم کرده بود. الآن که ۱ ماه و نیمه از برق میگذره میبینم این رشته اونی نبود که میخواستم.. وقتی برق رو انتخاب کردم به خودم گفتم (بالاخره برق شریفه.. به زور میخونمش..)
ولی الآن میبینم اگه تفاوتی هم بین شریف و تهران و امیرکبیر یا هر دانشگاه دیگه ای بوده ، اونقدری نیست که آدم علاقه اش رو فدای اونا کنه...
با اون اوصاف فعلا دنبال اینم برم یه دانشگاه دیگه نرم افزار..
شما اون موقع جوگیر بودید، الان هم جوگیر هستید. من ۵ ترم طول کشید متوجه بشم به سختافزار علاقه دارم نه نرمافزار، بعد شما با دو واحد تعلیمات دینی و بهداشت خانواده از کجا توو یه ماه متوجه شدید به برق علاقه ندارید و به نرمافزار دارید؟ حالا علاقه نداشتن به برق رو شاید بشه توجیه کرد، ولی اینکه به نرمافزار علاقه دارید رو نمیدونم از کجا میگید. بعدشم هم اگه اینقدر مطمئن هستید که به نرمافزار علاقه دارید، موقع انتخاب رشته من کلی صغری کبری چیده بودم که در این صورت حتما نرمافزار تهران رو بزنید. به هر حال موارد زیادی میشناسم که بعد از چند ترم به رشتهشون علاقهمند میشن، و بالعکس، ولی در هر صورت چند ترم طول میکشه چار تا درس تخصصی بخونند یه بویی از رشتهشون به دماغشون بخوره، نه از الان. خود نرمافزار یا سختافزار هم هر درسش تقریبا نمایانگر یه فیلد هست و شما از همهشون خوشتون نخواهد اومد و اینا زمان میخواد. به هر حال سعی کنید معدلتون رو بالا نگه دارید.
بو که خیلی خورده به دماغم! بوی گند "اصول مهندسی برق"
نگفتم از این رشته متنفرم یا بهش علاقه ای ندارم! گفتم میتونستم رشته ای بخونم که خیلی بیشتر بهش علاقه داشتم.
بله میدونم شما صغری و کبری چیده بودین.. اصن الآن خنده ام میگیره که به چه دلایل مسخره ای این رشته رو انتخاب کردم
به هرحال فعلا دارم میخونم دیگه. یعنی به جز خوندن کار دیگه ای از دستم بر نمیاد.. معدل رو هم سعی میکنم بالا نگه دارم. بلکه فرجی شد و گذاشتن تغییر رشته بدم توی خود شریف.. هر چند اکثر ورودیهای ما میخان تغییر رشته بدن به کامپ...
و اگه از ترم ۲ شرایطی برام مهیا بشه که برم نرم افزار دانشگاه دیگه به نظرتون برم یا بمونم؟ نمیخوام از سر جوگیری تصمیمی بگیرم چون تصمیم گرفتن هام به اندازه ی کافی کار دستم داده
ولی خب رفتنم از اینجا یه مزایایی داره و موندنم یه مزایای دیگه.
میترسم برم و بعد دوباره پشیمون شم!!!!
(۱۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۳۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اقا شما یا به science علاقه داری یا نداری. هیچوقت اینطوری نمیشه از فلان رشته متنفر بشی و عاشق بهمان رشته بشی. همه رشته های ساینس ریشه ها و رویکردهای مشترک دارن. مخصوصا کامپوتر و برق که شباهت هاشون بسیار زیاده.
من شخصا اگر قرار باشه یه درس از مهندسی مکانیک بزارم جلوم که پاس کنم اینطوری نیست که بگم وای من که رشتم کامپیوتره این علاقه من نیست حالا چه کنم. توی اونم قشنگیای خودشو میبینم.
تازه ترم یک هستی شما الان همون قدری از برق میدونی که قبل دانشگاه اومدن میدونستی : )
منم نگفتم علاقه ام نیست. فقط گفتم اگه من به کامپیوتر ۹۰ درصد علاقه دارم به برق ۵۰ درصد علاقه دارم!
هرچند این درصد و ارقام درست نیستن ولی منظورمو بیان میکنن. منظورم اینه که به کامپیوتر (خیلی) بیشتر از برق علاقه داشتم و دارم