kavehn (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۱۱۱۱۱ تومان پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۹ تیر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۳ February 2025 , 08:50 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای kavehnنظم![]() |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
زینب احمدی (۱۵ آبان ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۲ ب.ظ) |
خیلی ممنونم....دستتون درد نکنه... @موفــــــــــــق باشید@ |
|
![]() |
زینب احمدی (۱۵ آبان ۱۳۹۳ در ۱۱:۱۸ ق.ظ) |
سلام...""خیلــی ممنون از راهمنایی های خوبتون""...بله متأسفانه من با محیط لینوکس هم مشکل دارم... بعد نصب حتما باید یه اسکریپتی باید به آخر bashrc. اضافه کنیم؟ ببخشید من منظورتون رو از بررسی فایل تریس و دیدن خروجی متوجه نیستم یعنی سرچ کردم نوشته واسه اجرای فایل tcl. باید توی ترمینال دستور ns filename.tcl رو بنویسید بعدش تو همون دایرکتوری فایل های tr. و nam. ایجاد میشن که واسه من ایجاد نمیشه.... فکر کنم nam هم باید بعد این مرحله با دستور nam filename.nam اجرا بشه درسته؟ یعنی من اگه بنویسم ns ex2.tcl باید فایل های ex2.nam و ex2.tr ایجاد بشن؟ |
|
![]() |
زینب احمدی (۱۱ آبان ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۳ ب.ظ) |
خیلی ممنــــــون....میشه یه لطف دیگه هم بهم بکنید؟من الان چطوری بفهمم NS2 رو درست نصب کردم؟یه جا خوندم که اگه تو ترمینال ابونتو دستور ns بنویسیم و علامت % نشون داده بشه پس درست نصب شده...ولی من وقتی می خوام فایل های tcl. رو run کنم فکر کنم باید محیط نرم افزار بیاد و اون فایل اجرا بشه اما این طور نیست ، عکس های زیر مراحلی اند که من پیش می رم. ۱- مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲- مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۳- مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
Nil Lu (31 شهریور ۱۳۹۱ در ۱۱:۳۳ ب.ظ) |
خیلی وفت پیش عضو بودم. الان حتی یوزر نیمم یادم نیست ![]() |
|
![]() |
Nil Lu (31 شهریور ۱۳۹۱ در ۰۲:۱۰ ب.ظ) |
آواتارت شبیه L میمونه. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |