(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: من اول می خواستم مهستان ثبت نام کنم، بعد دیدم کسی تعریفش رو نکرد، گفتم میذارم شهریور بین پارسه و ماهان یکیش رو می نویسم، چون غلط بودن سوالات مدرسان رو در کتاباش مثل نظریه و احتمال دیدم، دیگه به مدرسان اعتماد ندارم! اما الان دوباره وسوسه شدم برم مهستان. نمی دونم چرا حس خوبی به این موسسه دارم، شاید چون زیاد تبلیغ نمی کنن و شایدم به خاطر کتابهای موسسه شون.
اینطور که بچه ها توی مصاحبه هاشون خوندن و منم از دوستام پرسیدم، رتبه هایی که توی آزمون ها می آوردن یه جورایی فریبشون می داد، مثلا دو رقمی می شدند ولی کنکورشون رو خیلی بد دادن، اینجوری یعنی جامعه آماری هم زیاد اهمیت نداره!
کسی از آزمون های مهستان اطلاعی نداره؟ هنوز هست؟ در سوالاش غلط و تکراری بوده یا نه؟
سلام
من پارسال مهستان شرکت کردم. البته من رشته م علوم کامپیوتره و از سوالای نرم افزارش خبر ندارم . اما سطح سوالاش خیلی خوب بود. تو بعضی درسها فکر می کردم از این سخت تر دیگه نمی تونه تو کنکور بیاد ولی تو بعضی درسها واقعا کنکور سخت تر بود
اما خدارو شکر کردم که قبلا سوال سخت زیاد دیده بودم و آمادگیشو داشتم.
مهستان جامعه آماری بالایی نداره . و نمی تونید خیلی خودتونو بادیگران بسنجید بیشتر باید وضعیت خودتونو نسبت به خودتون بسنجید ببینید از آزمون قبلی غلط هاتون کمتر شده یا نه . در صد هاتون بالاتر رفته یا نه. من بیشترین استفاده ای که از آزمون هاش بردم این بود که خودمو باا خودم مقایسه کردم و خودمو بالا کشیدم. مقابله با غلط زدن، مدیریت زمان، مدیریت استرس و از همه مهم تر کلی مطلب جدید از آزمون ها یاد گرفتم. یه هفته آخر که وقت زیاد آوردیم
دوباره آزمونها رو خوندم و کلی مطلب و نکته از توش درآوردم.
آزمون های مهستان تنها چیزی که نداره جامعه آماریه اما از سایر جنبه ها خیلی خوبه. آزمون های آنلاینش هم فکر کنم نصف قیمت آزمون های حضوریش باشه.
اولش خیلی دلم نمی خوست در مورد مهستان این جا بنویسم چون اینجا جو بدی داره و اکثر بهت اتهام می زنن که داری تبلیغ می کنی اما چون شما خواسته بودی لازم دیدم که توضیح بدم.
در ضمن هیچ موسسه ای ضامن موفقیت شما تو کنکور نیست. تو همه ی موسسات از رتبه ی تک رقمی دارن تا رتبه های نجومی . موسسات شاید نهایتا ۳۰% تو موفقیت شما موثر باشند. این خودتونید که باید برای موفقیتتون تلاش کنید. من ۴ سال قلم چی آزمون می دادم اما هیچی دستگیرم نشد نه این که موسسه ی بدی باشه یا آزموناش بد باشه برای این که وقتی از آزمون میومدم اصلا نگاه نمی کردم ببینم اشکالم کجا بوده چیا رو بلد نبودم یاد بگیرم چرا این تست و غلط زدم سوالایی که شک داشتم و زدم درست زدم یا غلط .. تنها کاری که می کردم این بود که می رفتم آزمون شرکت می کردم کارنامه رو می گرفتم و فقط یه نگاه سرسری به درصدا می انداختم و بعد هم دفترچه ها و کارنامه رو پرت می کردم یه طرف.
شما هر آزمونی بدی ولی نشینی آزمونت و تحلیل کنی . سوالا رو تک به تک بررسی نکنی. از آزمون تجربه نگیری به هیچ دردی نمی خوره حالا تو هر موسسه ای که می خواید آزمون داده باشید.
منظورم اینه که انقدر درگیر موسسات نباشید. چون بیشتر مسیر و خودتون باید برید. اگه هدفتون ارزیابی و مدیریت زمان و استرسه همه ی موسسات تو آزونشون این مورد و دارن. تنها تفاوتی که دارن سطح علمی سوالات و جمعه آماریه. مهستان سطح علمی خوبی داره اما جامعه آماریش کمه.
امیدوارم همیشه بهترین مسیرو انتخاب کنید.