(۲۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۷ ب.ظ)karname نوشته شده توسط: منم پارسال پارسه شرکت کردم (طرح بیمه ارشد)، برنامه ریزیش هم نسبتا خوب بود، البته به خاطر گرفتاری های متعددی که داشتم بعضی از درس ها رو نمی رسیدم بخونم!
البته در کل نتیجه ی خوبی گرفتم (۱۱ شبکه)
تجربه ی شخصی من پارسه بود که خوب بود. جامعه آماری هم از لحاظ تعداد نفرات فکر کنم پارسه بیشتر داشته باشه، چون موقع آزمون که میرفتیم امیرکبیر تعداد دانشکده های بیشتری دست پارسه بود تا مدرسان (البته این قدر بیکار نبودم هر دفعه تعداد دانشکده های هر دو تا رو بشمرم ، ولی وقتی بنر هاشون رو میزدن چشمی میشد فهمید!)
طرح بیمه؟ چطوری وقت کردین بخونین؟ همش سر کلاس بودین که
آره طرح بیمه بودم. سه شنبه ، چهار شنبه و پنج شنبه و جمعه ها کلاس داشتم . سیستم درس خوندن من طوری هست که بیشتر سعی می کنم در طول کلاس خوب گوش کنم، حتی الامکان با استاد بحث کنم و با کارم موضوعات رو مرتبط کنم .
مثلا تابستون پیش استاد کیوانپور (پایگاه داده) بعد کلاس میرفتم و با ایشون راجع به چند نکته توی دیتابیس مشورت می کردم (یا تو دفتر اساتید یا یکی دو بار از پارسه تا میدون ولی عصر پیاده رفتم) و بعد به تصمیم گیری میرسیدم و جالبیش اینه که صحبت ها و مشورت های ایشون توی کارم خیلی تاثیر گذار بود .
دوره کارشناسی هم سعی می کردم همین روال رو داشته باشم.
واقعیتش اینه که خارج از کلاس ها توی ایام تابستون نتونستم زیاد درس بخونم ولی از اواسط آبان به بعد شروع کردم به درس خوندن با یکی از بچه ها و دامادمون میرفتیم کتابخانه (هر سه برای ارشد میخوندیم) .
من توی آی تی شدم ۱۱ ، دامادمون هم مرحله اول شهرسازی حدود ۷۰ شد.
به هیچ عنوان هم کلاس های دوره پاییز رو توصیه نمی کنم! بعضی بچه ها یکی دو تا از درسهاشون رو مینداختن پاییز که اصلا به نظر من خوب نیست ! کی می خوان جمع بندی کنید؟
نظر دکتر حقیقت هم همین بود که تا میتونید زودتر تمومش کنید (توی همون تابستان) . یک دور هم دکتر حقیقت برامون حساب کتاب کرد راجع به تعداد تست ها و ... که عملا درسی رو که پاییز بردارید نتیجه نمی گیرید! ولی خوب خیلی از دوستان ترجیح میدن پاییز بردارن که تابستون روشون فشار نیاد!
فشارهایی که پارسال روی من اومد رو اگر کسی بشنوه باور نمی کنه که توی شرایط متاهلی از مشهد میامدم تهران (هم برای دوره تابستان پارسه و هم در پاییز و زمستان برای مطالعه ) و ... که تونستم ۱۱ شبکه بشم!
این شش تا هشت ماه رو باید سختی هاش رو تحمل کنید و از خیلی چیزا بزنید!