منم ثبت نام کردم
(۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: دکتر شاید اگر روش کار را تغییرات کوچکی بدهید در کار موفقتر باشد.
چند پیشنهاد من و دلایل آن:
۱- هیچ هزینه ای مستقیم بابت کنکور نگیرید => باعث می شود تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد شود.
۲- جهت نفرات برتر یک جاییزه کوچک در نظر بگیرید => باعث می شود تلاش بیشتری برای بهتر پاسخ دادن توسط شرکت کننده ها انجام شود.
۳- از توانمندیهای اعضای فعال سایت جهت طرح سوالات استفاده شود=> کاهش هزینه
۴- هزینه های آزمون را می توانی به روش غیر مستقیم مانند روش همین حالای سایت + برگزاری آزمون باعث بالا رفتن ارزش اعتباری سایت می شود==>ارزش تبلیغ در سایت نیز افزایش می یابد.
۵-خیلی از سایتهایی معتبر مثل گوگل و فیسبوک و ... هزینه را مستقیم از استفاده کننده نهایی نمی گیرند. و در صورت دریافت مستقیم هزینه باعث افت شدید جایگاه این سایتها می شود.
۶-دریافت مستقیم پول باعث ایجاد رقابت مستقیم سایت با موسسات آموزشی می شود که سالهاست هزینه های میلیاردی جهت تبلیغات و ... می کنند که احتمال موفقیت در رقابت را خیلی سخت می کند.
۷-توجه به برگزاری منظم و دقیق آزمون در موفقیت این طرح و ادامه آن خیلی می تواند موثر باشد.
موفق باشید.
سلام
باید عرض کنم به این راحتی که شما می فرمایید نیست
حالا حالا ها هیچکس حاضر نیست توی این فروم تبلیغات بده
به قول معروف این تفکرات شما فقط روی ماشین حساب جواب میده
من چون خودم فروم دار بودم عرض می کنم
با چند نفر دیگه شریک بودم توی فرومی که معمولا ۳۰۰ تا کاربر آنلاین داشت و اعضاش ۶۰ هزار تا شده بودن
ولی بازم هیچ کس حاضر نبود تبلیغات بده.
من آقای تنهایی رو نمیشناسم که بگم ایشون دنبال پول نیست یا هست
ولی مطمئنم حالا حالا ها از این فروم پولی در نمیاد