(۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: عزیز، وقتی من هنوز حرفم رو نزده شما من رو متهم به ضدشیعه بودن و الحاد میکنی و عین بچهها زود اسم پلیس فتا! رو به وسط میکشی
.....
اعتراف میکنم با خیلیها که از نظر سیاسی و فرهنگی ۱۸۰ درجه اختلاف داشتیم بدون مشکل بحث کردیم ولی طرز برخورد و نوع صحبتهای شما من رو قویاً یاد اون مناظرهی معروف انداخت.
جواب دادن بشما خیلی اسان هست . من در مورد اول هم از شما محترمانه خواستم تشریف بیارید بحث کنیم . یادتون که هست . حتی آقای Mshariati تاپیکی زدند ولی شما فرمودین وقت ندارید و زبانتون سرخه و از اینجور مطالب.
شما وقت دارید که مطالب را با لحن تمسخرآمیز مطرح کنید و ساعتها در این تاپیکها بچرخید ولی وقتی شبهه ای در ذهن دهها مخاطب این سایت ایجاد میکنید وقت ندارید که بیایید و ازش دفاع کنید.
درسته که باید با حسن نیت به افراد نگاه کرد ولی دیگه نباید این حسن نیت توسط شما به ساده لوحی تفسیر بشه.
اینکه شما یه حرفی بفرمایید بعد اگه کسی درخواست کرد بیایید جوابتون را در فضای منطقی و در حضور سایرین بگیرید سرتون را زیر بندازید و برید و دوباره جای دیگه موضوع دیگری را به تمسخر مطرح کنید را نمیشه با حسن نیت تعبیر کرد.
من اصلا" موضوعات سیاسی را به موضوع بحث مون مرتبط نمیکنم. چون کلا" میدانم که اشکالات فراوانی وجود داره و من هیچوقت جزء هیچ نهادی یا سازمانی نبوده ام که بخوام گلی بسر مملکت بزنم.
یه آدم ساده هستم با عقاید مذهبی و البته با رعایت احترام نسبت به سایر ادیان و در حدیکه بتونم شبهاتی که خودم داشته ام را رفع کرده ام. پس باز سعی نکنید من را مرتبط با اداره امور مملکت یا افراد دیگر بکنید. چون اصلا" ربطی به موضوع نداره و من نه جزء شان هستم و نه دفاعی دارم. و میدانم که اسیب زیادی به زندگی مردم زده شده .
در خصوص ویرایش هم طبیعی است که امکان ویرایش واسه ویرایش هست نه کار دیگه . من دیشب فقط هر پستم را یکبار ویرایش کردم و یکبار هم مطلب بهش اضافه کردم. شما از کجا فهمیدین ده بار ویرایش شده هم باز از اون ادعاهای خاص شماست.
در هر صورت من هم علاقه ای به بحث یا هم کلام شدن با شما را ندارم ولی این مجوزی برای گفتن هر حرفی توسط شما نیست.
در آخر اینکه وقتی یه جایی خیلی بی قانون و بی در و پیکر میشه و بعضی در حد کاملا" آزاد هر کاری میخوان میکنن و حاضر به جوابگویی هم نیستند ومدیریت خاصی هم وجود نداره که آدم شکایت نزدش ببره و مدیران محلی هم بیشتر ظاهر محورند تا محتوا محور ،اول میره پیش مسئول آنجا(که من به آقای تنهایی مراجعه کردم ) و البته راهکار آخر مراجعه به پلیس هست. و همانطور که می بینید بعنوان آخرین راهکار میتونه موثر باشه.
دوست گرامی بعنوان آخرین کلامی که بشما میگم اینه که بدونید من و امثال من معتقد به فرهنگی هستیم که هزار و چهارصد سال پیش برای اعتقادات جان خود و عزیزترین کسانشان را میذارند. اونهم نه در مقابله با افرادی که ادعای کفر داشته باشند بلکه در مقابله با افکار افرادی که ظاهرا" مسلمان بوده اند. در سایر ادیان همچین موردی تا جایی که من میدونم وجود نداره.
پس بدانید که شبهات برای ما خیلی باید مهم باشه.
اگه شما فک میکنید واقعا" من توهینی یا افترایی زده ام بدانید که قصدم این نبوده و هر چی گفتم چیزی بوده که از ظواهر امر بر میومده. سری قبل عرض کردم که حاضرم حضوری هم بیام خدمت شما ولی الآن دیگه حاضر نیستم. ببخشید و حلال کنید و لطفا" اگه نمیخواهید همکلام بشیم و بحثی کنیم از این امور فاصله بگیرید.