(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ق.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: آقای جهانی امکانش هست کمی هم خودتون رو معرفی کنید ؟ چه رشتهای خوندید و ورودی چه سالی هستید ؟ حتی اگه امکانش هست کارنامهتون رو در بخش کارنامهها آپلود کنید تا مورد استفاده بچهها قرار بگیره.
باتشکر
من سال ۸۹ کنکورآِی تی دادم و از سال ۸۹ رفتم دانشگاه امیرکبیر گرایش تجارت الکترونیک. علت انتخاب این دانشگاهم این بود که گرایش تجارت الکترونیک دوست داشتم و الانم که درسم تموم شده خیلی ناراضی نیستم. از انتخابم. چون درسهای خوبی پاس کردم تو این دانشگاه. کارنامم هم ندارم راستش رو بخواهید. هاردم سوخت و کلا اطلاعاتم نابود شد. به هر حال اگه تلاش میکنم تجربیاتم رو در اختیار بچه ها بگذارم بلکه به دردشون بخوره
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ممنون از راهنمایی هاتون!
کاش یه کم هم در مورد مهارت سر جلسه نشستن صحبت می کردین.من در این زمینه ۰ ام.درسته که درس خوندن و تسلط بسیار مهمه اما سر جلسه هم اگر اهمیتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
من امسال سر کنکور به طرز وحشتناکی به علت اینکه یک ساعت کامل قبل از شروع سر جلسه نشسته بودم استرس گرفتم و این استرس علاوه بر اینکه باعث شد نتونم اون چیزایی و که بلد بودم بنویسم بلکه باعث شد به طرز وحشتناکی هم وقت کم بیارم...
کلا برای کاهش استرس تو کنکور یکی از راهکارهای مفید اینه که با درسی شروع کنی که نسبتا آسون تره. شما اگه برای شروع با تستهای آسون شروع کنید میتونه بهتون کمک کنه. برای همین شما قبلش میتونید درسهایی که توش خیلی قوی هستید انتخاب کنید (ترجیحا هم بیشتر از ۱ باشه) بعد تو کنکور با یه کدوم از این درسها شروع میکنی. البته قبلش یه نگاه سریع به تستهایش میکنی ببینی آسونند یا داغونند. مثلا تو کنکور ۹۱ تستهای سیستم عامل که هر کدوم ۱ صفحه بودند خیلی راحت میشد فهمید که نباید با اونا شروع کرد. یا تو کنکور ۹۰ و حتی ۸۹ تستهای گسسته خیلی سخت بودند و بهتر میبود با آنها شروع نمیکردی. من خودم تو کنکور ۸۹ بعد این که با یک نگاه دیدم گسسته سخته سریع رفتم سراغ داده و الگوریتم و خیلی هم جواب گرفتم. به هر حال این که با کدوم درس سر جلسه شروع کنی نیازمند تمرین هست. این تمرین رو میتونی با آزمون های آزمایشی بکنی.