(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: من امسال نمیتونم روزه بگیرم. یعنی این چند سالی که ماه مبارک رمضان افتاده تو تابستون نصف بیشترشو نگرفتم!!
امسال هم اگر بخوام بگیرم نمیتونم درس بخونم!! یعنی یا درس یا روزه!! اخه وقتی روزه میگیرم با اینکه کاری هم نمیکنم اما نمیتونم درس بخونم!!
این همه هم گنااااااه !!
خدایا چیکار کنم!!
شما بگین چیکار کنم!!!
برا منم خیلی دعا کنین
یه عنوان یه داداش ، می خوام یه چیزی بهتون بگم امیدوارم به فال نیک بگیرید.
با توجه به تجربه ای که خودم از سالهای دور دارم می گم که اگه جایی بین خوندن واسه کنکور و روزه گرفتن مردد شدید حتما حتما حتما روزه گرفتن رو انتخاب کنید .
اگه درس خوندن در این ماه توی روز براتون مشکله مثلا می تونید روزها سبکتر درس بخونید (مثلا اونچه که شب خوندید رو دوره کنید یا اینکه درسای راحت تر رو بخونید یا ...) و اصل درس و درس خوندن سنگین تر رو بگذارید شب ها و سحرها که اتفاقا توی ماه رمضون لذت بیشتری هم داره .
استراحت و خواب کافی (چه در شب و چه در روز ) و البته تغذیه ی مناسب هم یادتون نره .
--------
تازه ماه رمضون با کنکور فاصله ی زیادی داره.
می تونید توی این ماه (مرداد ماه) اگه بهتون فشار میاد آهسته تر و نرم تر درس بخونید و بعد از ماه رمضون با روحیه ای بهتر به درس خوندن ادامه بدید و تازه بعدش کلی وقت هم دارید تا جدی تر بخونید . شهریور + مهر + آبان + آذز + دی + بهمن
بسپرید به خدا
مطمئن باشید خدا کمکتون می کنه .
منم اگه لایق باشم براتون دعا می کنم تا موفق بشید.
پ ن : خدا خودش می دونه که نیتم از زدن این حرفا چی بود.