mohammad_13690 (الحمد لله) تاریخ ثبت نام: ۰۴ اسفند ۱۳۹۰ تاریخ تولد: مخفی (۳۴ ساله) زمان محلی: ۱۸ December 2024 , 11:45 AM وضعیت: آفلاین |
|
امضای mohammad_13690« إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ » ... فقط تو را می پرستیم، و فقط از تو یاری می خواهیم |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۱ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۸ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۱ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۱ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۲ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۸ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۳ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (01 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۴۹ ب.ظ) |
|
سلام. اگر درباره این موضوع اطلاعاتی دارید ممنون میشم به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
sahar121 (01 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۶:۰۸ ب.ظ) |
|
بابت لطف و نظرتون ممنونم... | |
- rasool - (04 شهریور ۱۳۹۱ در ۰۴:۰۳ ب.ظ) |
|
سفر بخیر رفیق | |
**mahsa** (22 مرداد ۱۳۹۱ در ۰۷:۳۴ ب.ظ) |
|
... | |
**mahsa** (22 مرداد ۱۳۹۱ در ۰۷:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام.. هه اینو خوب گفتین خب ممنونم ..ازین که لینک مصاحبتون رو گذاشتین ممنون...همونو میخونم ببینم چیکار باید بکنم |
|
**mahsa** (21 مرداد ۱۳۹۱ در ۰۳:۰۴ ب.ظ) |
|
عه شمام که ۳۳ شدی؟؟؟ چطور انقد خوب شدی رتبت؟ به منم بگید دیگه | |
ahmadi_development (13 خرداد ۱۳۹۱ در ۰۱:۵۵ ب.ظ) |
|
لا إله إلا الله ولا نعبد إلا إیاه، مخلصین له الدین ولو کره المشرکون | |
admin (06 خرداد ۱۳۹۱ در ۰۲:۳۹ ق.ظ) |
|
ارسالهای پر منفی رو گزارش کنید. بررسی میشه. البته تو سیستم جدید منفیهاتون کاهش پیدا میکنه. | |
fatima1537 (04 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۲ ق.ظ) |
|
ممنون منظورم ادامه بحث در "روزهای باقیمانده تا ارشد" بود نه تاپیک "توکل" ممنون که پای اعتقاداتتون هستید |
|
fatima1537 (03 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۱:۴۴ ب.ظ) |
|
تشکر که دیگه بحث را ادامه ندادید هروقت رفتید حرم خواهر امام رضا برای من هم دعا کنید و سلام من رو هم برسونید.التماس دعا |
|
pos (01 خرداد ۱۳۹۱ در ۰۷:۰۱ ب.ظ) |
|
فکر کنم شما پست خالی هم بدی یکی هست که میاد به پستت منفی میده خدا این روح سرگردان رو هدایتش کنه |
|
mohammad_13690 (13 اردیبهشت ۱۳۹۱ در ۰۲:۳۸ ق.ظ) |
|
Ferestaeh ممنون خیلی قشنگ هست | |
- rasool - (12 اردیبهشت ۱۳۹۱ در ۱۱:۴۳ ب.ظ) |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |