(۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: البته من قبلا از این که باعث شدم ب..........................................
............
..........................
دوست عزیز شما یک عکس گذاشتید و افراد مختلف با منفی و مثبت دادن نظرشون رو اعلام کردن
به شما منفی زیاد دادن حتما بخاطر اینکه نظر و افکار شما با اون عده همخونی نداره
افکار شما برای خودتون قابله احترامه اما نمیشه که به زور افکار بقیه هم عوض کرد همنطور که ماله شما هم نمیشه عوض کرد
پس خواهشا دیگه این بحث رو ادامه ندید
افرادی بودن که به شما مثبت یا ازتون تشکر کردن افرادی هم منفی دادن
حالا تعداده منفی ها هر چقدر بوده یا مثبت ها هر تعداد لازم نیست که هر دو گروه به هم دیگر بپریم
و به همدیگر احترام بگذارید
موفق باشید
دلم نمیومد موضوع بحثتون رو دوباره عوض کنم، اما دلم نیومد این پست رو هم جواب ندم
دوست عزیز
گفتید "اما نمیشه که به زور افکار بقیه هم عوض کرد" !! از کجای پست من حس کردی می خوام نظر بقیه رو به زور عوض کنم؟!
گفتید "همنطور که مال شما هم نمیشه عوض کرد" قبلا هم گفتم، هر کس عقیده مخالف من داره و فکر میکنه برای عقیده ش استدلال منطقی و قانع کننده داره، این برادر خودش رو قابل بدونه و توی پیام خصوصی من رو راهنمایی کنه، مطمئن باشید من تا حالا توی این بحث ها کلی چیز یاد گرفتم و بعضی از عقایدم رو اصلاح کردم
بحثی که بر پایه کل کل و رو کم کنی باشه بی فایده ست؛ اما بحثی که دو طرف نسبت به هم بغض ندارن و نسبت به موضوع بحث تعصب ندارن، میتونه برای دو طرف سازنده باشه
گفتید "پس خواهشا دیگه این بحث رو ادامه ندید" من حتی جواب سوالی که اینجا گذاشته شده بود رو توی بحث خصوصی دادم و از اول هم هیچ بحثی رو شروع نکردم و فقط نظرم رو تو یه پست گفتم
گفتید "به شما منفی زیاد دادن حتما بخاطر اینکه نظر و افکار شما با اون عده همخونی نداره"
من از چیزی صحبت می کنم که نه تنها از منفی و مثبت مانشت مهمتره، از نتیجه ارشد ۴ خرداد و هر چیز دیگه ای مهمتره
خیلی ها موضوع درسی براشون مهمه اما مباحث اعتقادی رو میگن ولش کن حوصله نداریم؛ در حالی که درس خوندن بی هدف خیلی بده
تعداد منفی روی پست هیچ چیز رو نشون نمیده و مطمئنا تعداد کسایی که عضو مانشتن و روی یه پست مثبت یا منفی نمیزنن خیلی زیاده
در ضمن تعداد منفی ها * ۱,۰۰۰,۰۰۰ باز هم کمتر از تعداد شرکت کننده های انتخاباته
(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)hamed_k2 نوشته شده توسط: وای این چند مدت مانشت چقدر جنجالی شده بود ما بی خبر بودیم
حرف از شخصیت مورد علاقه شده ما هم نظری بدیم
آقای خط یعنی من عاشق این کارتون بودم..خیلی دوست داشتم این کارتون رو فکر میکردم واقعیه داستان و با خودم هی نقاشی میکشدم میگفتم شاید نقاشی های منم حرکت کنن
...
آی گفتی منم عاشق این کاتون بودم