زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۱۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان توی زندگی تان تا حالا به جز درس خوندن چه سرگرمی داشتین؟ راستی اگه به چیزی
علاقه خاصی هم دارین بگید؟ مثلا بعضیها اینقدر به یه چیز علاقه دارن که براش کلکسیون دارن!!
من از خودم شروع میکنم
من عاشق مطالعه و نوشتنم .
یه سنجاب دارم (ماتوی خونه یه باغ وحش کوچولو داریم ماهیها و لاکپشت و مرغ مینا ویه کاسکو که بخشیده شد و یه سنجاب)که خیلی دوستش دارم اسمش بنره
عاشق پاک کنم و کلکسیون پاک کن دارم که از راهنمایی تا حالا دارم جمع میکنم می خوام نسل اندر نسل بچرخونمش !
عشق کد نویسی هم دارم !
اون موقعها هم که وضعیت بنزین مثل الان نبود هر وقت حوصلم سر می رفت ساعتها در حالی که یه آهنگ با حال از ابی یا ستار گوش می دادم رانندگی می کردم .
الان بعضی اوقات من وبنر(سنجابم البته توی قفسش) می ریم با هم دور می زنیم(با ماشین )اما بیشتر ساعتهای شب و روز م توی کتابهای کنکوری هستم با اجازتون .
زاستی مانشت رو هم باید اضافه کنم
آیا می دانید تاثیر جمله «این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد» به مراتب بیشتراز جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد!!!!!!!!!!!!!ا
مطالعه کتاب اشعار( الان تو فاز سهراب سپهری هستم )
اینترنت، وب گردی، مانشت و ....
فیلم و سریال( بیشتر خارجی )
اندیشیدن به اندیشه هام
انتقاد کردن حتی اگه باعث بشه طرف بدش بیاد .( نمی دونم چرا انقد به اینکار علاقه دارم؟ شما می دونید ؟؟ )
بررسی تاریخ کشورها به خصوص ایران
و........
The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۵۵/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۸۰۱ رتبه: ۵۹
توی زندگی به جز درس عاشق چه کاری هستید؟
چه تاپیکی رو بالا آوردن دوستان. بعد از این همه سال.
اعتراف میکنم بیشتر از درس و هر کار دیگه ای عاشق والیبالم.. یعنی واقعااا عاشقمممم.
و با وجود اینکه کنکور دارم اما حاضر نیستم تمرین های مداوم و بازی تو تیم رو بی خیال بشم حتی اگر به درسم لطمه بزنه و نتونم امسال قبول بشم!
عاشق اینکه هدفونم و بذارم تو گوشم و کل مسیرو اهنگ گوش بدم
دنیا اگه تاریک شد
دستای فانوسو بگیر
با من بیا با من بیا
چیزی نمونده از مسیر
سرما و سوز برف رو
آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست
ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق