اقا فرداد ببخشید ولی باید یه چیزهایی گفته بشه تا مساله بیشتر روشن شه؛ شما که تاپیک "توهین به افراد بدون مجازات "رو قفل کردین و جای اعتراض نداریم بهرحال اینجا میگم.
وقتی یه نفر سکوت میکنه دلیل بر این نیست که از همه ی اتفاقای افتاده شده راضیه ، شما میگین
"اگه سارا خانم هفتاد صفحه دیگه هم اینجا چیز بنویسه ، اسمان و زمین را هم به هم بدوزد و تمام ۲۳۰۰۰ عضو مانشت هم در طرفداری ایشان بهش مثبت بدهند ، ایشان توهین کرده و بهترین کار این بود که عذرخواهی کنند. ایشان که سنش بگفته خودشون از همه بیشتره یا در موضوعی که مربوط به دیگری است دخالت نکنند و وارد نشوند و یا بدانند از بزرگترها انتظار بیشتری هست. یکی از این انتظارات که بزرگترها به کوچکترها یاد میدن اینه که بعد از هر اشتباهی عذرخواهی کنیم."
خوب توهین هایی که به من شد رو کی باید جوابگو بشه،اینجا دنیای مجازی ولی کی میدونه که اثراتش تو زندگی واقعی ماچقدره؟ یه نفر میاد دقیقا دست میزاره رو تاپیکی که ممکنه واقعا سرنوشت بعضی ها رو عوض کنه، نظر شخصی خودش رو اعلام میکنه تا اینجای کار مشکلی نیست ولی وقتی به شعور من توهین میکنه وقتی به طراحی من توهین میکنه وقتی کاری که من گذاشتم واسه استفاده بچه ها وهدفی جز کمک بهشون ندارم ایشون میکن
"اون تصاویر اگه دو سه تا گل و بوته دیگم کنارش بزنید آدم یاد برنامه دوران ابتدایی اش می افته.
خانم محترم اینجا ۲۳۰۰۰ نفر مهندس دارن نگاه میکنن.
خواهشا" جمع کنید این برنامه های مهد کودکی را!!!"
خوب این توهینات رو کی باید جوابگو باشه؟؟
آقا فرداد شما که می فرمایین سارا خانم توهین کرده باید عذرخواهی کنه اگه عدالت واقعی قرار بود اعمال بشه؛ باید یکی از همین جملات رو در حق آقای امین مینوشتینو از ایشون هم میخواستین که معذرت خواهی کنه.
یا به قول خود اقای امین توهین کردن و باید مجازات بشن !!!!
اینم بگم من از جرو بحث کردن خوشم نمیاد اولین جواب هم که به آقای امین دادم ازشون خواستم با پ.خ اعتراضشون رو بهم بگن ولی گوش نکردن اینجوری باعث شدن جو تاپیک خراب بشه کاربرای قدیمی زیر سوال برن، دلیل این جرو بحث ها کسی هستش که فقط خواست نظر شخصیش رو با "توهین به من و شعور دوستان" اعمال کنه و این راه درستش نیست.
امیدوارم افراد قبل اینکه پستی میزنن قبلش فک کنن که این کارم چه تاثیراتی رو روحیه افراد میتونه داشته باشه.
اشکالی نداره این نیز بگذرد.
admin، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
البته اون ارسال رو من بستم نه فرداد.