(۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: رشته کامپیوتر هم رشته جذاب و خوبیه من هیچوقت از کد زدن و درسای کامپیوتر خسته نشدم درسته که هر کس استعداد یه کاری رو داره ولی به نظر من اگه مثبت نگاه بشه و نگاه اشتی جویانه به کار بشه باهاش دوست شیم مطمئن باشین از لذت بخش ترین رشته هاست تو این رشته هر کاری که دوست دارین میشه کرد مثلا فقط الگوریتم بخونین یا هوش بخونین یا تحلیگر بشین یا کد زن وب و اپلیکشن و همه اینا رو با هم ترکیب کنین یا نکنین چقد دست ادم بازه که هر کار دوست داره انجام بده
بزرگترین حلقه ی گمشده برای ارتباط بین کامپیوتر و دانشجو ریاضیات گسسته س.
و حرفی که codin میزنه رو خیلی قبول دارم من اینو :
گاهی پیش میاد که چون روش یادگیریتون درست نیست یا استاد خوبی نداشتین یا عاملای دیگه باعث میشه فکر کنین یک رشته باهاتون سازگار نیست
-------
من این طور فکر میکنم:
عده ای وجود دارن که درکشون از قانون علت و معلول (۷۰ درصد به خاطر آموزش های درست در دوران بچگی) به صورت پیشینی شکل میگیره.و روابط علت و معلولی رو از همون اول درست میفهمن.
--------
اصلی ترین مشکل ما با کامپیوتر علاوه بر ریاضیات گسسته اینه که ما پیگیر نفهم بودن سخت افزار ماشین نمیشیم.
چیزی رو که ما در قالب شبه کد ها فهمیده باشیم با دستکاری های ساده و سطح پایین تر راحت میشه به ماشین فهموند.لذتی که از درک منطق و مفهوم هر چیزی به دست میاد علاقه ایجاد میکنه(البته اینم باز نظر منه)
-------
یه مثال جالب بزنم و شیوه ی فکر کردن به مفهومش(البته به نظر خودم جالبه).
میگیم : (دو مورد زیر با هم برابرن)
[tex]\binom{10}{3}=\binom{10}{7}[/tex]
چرا؟(چطور میشه اینو به کسی که اولین بار داره میبینه فهموند)
------
خودم حس میکنم برا این کارا پیرم دیگه
و بیشتر تمرکزم روی
پوله و خدا رو شکر فعلا راضی ام
یه استراتژی تکنیکال توو بورس ایران کشفیدم برای نوسان گیری که از هر چی اوسیلاتور و اندیکاتور موجود و ابزار هست قوی تره
--------
البته یه باگه انگار
) ، چون توو فارکس کار نمیکنه روشم، مختص بورس ایرانه