(۰۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۴۴ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (07 خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۵۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: اتفاق خنده دار اینه که دوباره شروع کردم به خوندن کتابهای زبان pre-intermediate . فک کنم مناسب ترین منابع واسه سطح من اون کتابان!!!
یکی از دلایلی که من از همون اول فقط دنبال کشورهای انگلیسی زبان بودم تعدد زبان ها بود. منم به خاطر پرفکشنیست باید میرفتم ۰ تا صد جفتشو یاد میگرفتم که دیوونه کننده بود شما الان فقط انگلیسی یاد میگیری یا هم انگلیسی یا هم زبون کشوری که توش هستی؟ ( اگر اشتباه نکنم هلند بودی بنابر این dutch فکر کنم...) من یادمه یه دوست همکار هلندی داشتم انگلیسیش واقعا خیلی خوب بود یعنی اصلا متوجه نمیشدی انگلیسی زبان نیست خیلی جالب بود.
یه چیز جالبی اینه که هوش زبانی از هوش ریاضیاتی میتونه خیلی متفاوت باشه. من یک دوستی دارم که از نظر ریاضی و برنامه نویسی واقعا نابغه ای هست ولی به گفته خودش همیشه توی زبان مشکل داشته
اره هلند بودم؛ البته الان سوئدم
بنظرم سوئدیا حتی از هلندیام بهتر حرف میزنن. فنلاندیا از سوئدیا هم بهترتر. کلا اسکاندیناوی خوب حرف میزنن.
من توی زبان دومش موندم، دیگه زبان سوم بماند
البته دو سال و اندی پیش آیلتس هفت گرفتم مثلا
ولی مثلا یهو نیاز میشه ی چیزی بگم مثل «داداش گلگیر ماشینت لبش پریده» یا «داداش مث سگ هوس چس فیل کردم» اینجاس که اب و روغن قاطی میکنم
الان دارم کتابای پایه رو میخونم میبینم چون هیچ وقت زبانو اصولی نخوندم خییییلی چیزا رو روش پریدم و باهاش برخورد م نداشتم واقعا. از طرفی هم هیچ وقتم تو زندگی م نرفتم کانون زبان، این گپ بیشتر خودشو نشون میده