جالب بود دیشب عادل از ترس فحاشی های فضای مجازی دائم از واژه ی " تیم شایسته ی پرتغال " استفاده می کرد !
ما که نفهمیدیم پرتغال کجاش شایسته بود !
کاملاً مشخص بود مدیرای بالا دستی گذاشتن گردن مجریان و گزارشگرا که از پرتغال تعریف کنن !!
چقدر مسخره بود این جام :
اسپانیا با اون همه ستاره به ایتالیا باخت ,
بعد همون ایتالیا مغلوب آلمان شد
بعد همون آلمان از فرانسه شکست خورد
بعد فرانسه ای که آلمانی رو برده بود که ایتالیایی که اسپانیا رو حذف کرده بود شکست داده بود (

) اومد به تیمی که تو گروهش سوم شده بود و تو کل جام هم فقط یه برد داشت باخت !
یعنی من از هر زاویه ای که نگاه میکنم می بینم مگه مسخره تر از اینم می شد که بشه ؟!!!
(۲۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۷ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: واسه ما فینال همون بازی آلمان ایتالیا بود !
و چقدر مزخرف بود این جام
و چقدر میتونه امشب با قهرمانی پرتغال مزخرف تر بشه !
ای بابا! بعد بازی اون شب نمیدونم چرا ایتالیاییهای اینجا به صورت خودجوش غیب شدن!
ولی حیف، جای پرتغال واقعا اینجا نبود! چیدمان جدول حذفی خوب نبود! به نظر من فینال بین آلمان و ایتالیا خیلی قشنگتر بود و حقشون هم بود. تنها چیزی که بعد از اون بازی ناراحتم کرد دیدن گریههای "بوفن" بود و تنها چیزی هم که خوشحالم کرد این جمله ازش: "میخواهم در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه هم به میدان بروم!"، دمش گرم واقعا! 
نه بابا بعد از ۷ سال خیر سرمون اومدیم شرکت اینترنتیمون رو عوض کنیم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیریم که کلاً اینترنتمون ۱۵ روزی رفت رو هوا !
وگرنه به قول دوستمون ایتالیا همیشه ایتالیاست
من اون شب بهم ثابت شد که واقعاً قلباً ایتالیا رو دوست داشتم !
چون تو ضربات پنالتی استرس عجیبی گرفته بودم !
اشکای بوفون برام از هرچیزی سنگین تر بود . به خصوص بعد از اینکه پنالتی آخر از زیر دستش سُر خورد ...
و بعد از اون همه تشخیص جهت درست .
یه رباط هم فکر نکنم بتونه اونجوری تشخیص جهت بده !