(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ)hun73r.9h0s7 نوشته شده توسط: جالبه هااا با اینکه خیلی وقت نیست با اینجا اشنا شدمو و خیلی اتفاقی هم
به مانشت برخورد کردم ولی شورو شوغ اینجا به نظرم خیلی بهتره ( میشه گفت عالی )
بعضی از حرفایی اقای khayyam رو در مورد برخوردو نحوه زندگی الان رو منم واقعا قبول دارم
ولی جواب های واقعا قانع کننده ای از بچه ها دیدم یعنی میشه بگیم هرچی هم
توی اطراف داریم میبینیم میشه به اینم امید داش که هنوز خیلی چیزا هست که زندن
و ادامه داره مخصوصا جو دوستانه اینجا هم میشه گف جواب خیلی سوالارو میشه اینجا گرفت
هم اینکه ادم اروم میشه جالبی همین انجمنه که ادامه میده. انءشاالله که همه موفق باشن
مخصوصا بچه های مانشت و خود انجمن مانشت.
خوش اومدی به مانشت
من خودم سعی می کنم وقتی که حرفی رو می زنم واقعیت های جامعه و زندگی رو ببینم و نسبت به اونا ابراز نظر کنم نه بر اساس کتاب ها و تئوری ها اینقدری تو کتاب ها و حرف های این و آن غرق شدیم حتی قوانین هم بر اساس همین تئوری ها بنا شده است یه نگاه به دور و اطراف خودمون بندازیم و سعی کنیم خودمون زندگی رو برای خودمون ساده کنیم آیا نمیشه ؟ چرا وقتی که سرمایه و مال کافی داری و نیازت برطرف شده دوباره داری بهش اضافه می کنی و سرمایه می کنی ؟ آیا سوار یه ماشین ۲۰۰ میلیونی بشی با سوار ماشینی که ۱ میلیارد پولشه چیزی به آدم اضافه میشه ؟ چرا همه پولکی شدیم ؟ چرا دو دقیقه تو مترو صبر نمی کنند که مسافرها پیدا بشن بعد سوار بشن ؟ حتما باید هل بدیم همدیگه رو و کیف قابی کنیم ؟ و ....
چرا خودمون رو درست نمی کنیم امام علی گفته روزی ۲۰ بار به یاد مرگ باشی خیلی از گناهان رو نمی کنی ؟
..............................................................................
الان بهنام میاد می گه حرفت سندیت نداره ۲۰ بار نگفته الان دنبال احادیث می گرده آقا شما فرض کن ۱۰ بار