(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعضی وقتا از توجه بیش از حد بعضی ادمای اطرافمون تعجب میکنم.نمیدونم بزارم پای درک پایینشون یا بالا بودن حس کنجکاوی
بعد از اعلام نتایج انتظار داشتم اشناهای درجه یکم و دوستای صمیمیم خیلی پیگیر این قضیه رتبه من باشن حالا بماندکه این اتفاق سوال و جوابا بخاطر درک بالاشون و بخاطر شرایط روحی من اتفاق نیفتاد ولی داخل دنیای مجازی واقعا نمیدونم این دنیا چطوریاست میبینی با طرف هیچ صنمی نداری اصلا تا بحال بهم سلام هم نکردی ،اصلا تابه حال یوزرشون هم به چشمت نخوردهیهو پیام میاد فلانی رتبه ات چندشده .خب این خیلی کار زشت و ناراحت کننده ایه اگر من نوعی یا بقیه بچه های فعال زمان کنکور رتبه امون انقدر باب میلمون بود حتما میگفتیم که شماها هم داخل این شادی ما شریک باشید.چرا میخواید نقش نمکپاش رو برای ادمای اطرافمون بازی کنیم .
من اسم اینو نمیزارم توجه یا پیگیر بودن حال ادما .اسمش کاملا مشخص تجسس در مسائل کاملا شخصی دیگران،رتبه کاملا یه چیز شخصیه که نباید انتظار داشته باشیم اگر بهمون نگفتن ناراحت بشیم... .کاش یه ریزه فقط یه ریزه حال دوستامونو درک کنیم و ازشون درمورد رتبه هاشون سوال نپرسیم اگر خودشون مشتاق بودن حتما میگفتن .
این پست رو با تمام وجود درک کردم
تا به حال چیزی نگفته بودم و سعی کرده بودم با بی جواب گذاشتن پیام خصوصی ها و آف ها یا هم با یک جواب سرسری و کنایه دار یک جوری این مسئله رو حل کنم برای خودم ولی حالا که تو گفتی حس میکنم حرفام توی دلم مهر و موم نمیشن!
من والا اینجا بقیه رو زیاد نمیشناسم جز دو سه نفری که سلام و احوالپرسی کردم باهاشون ولی ظاهرا بقیه من رو میشناسند
روز اعلام نتایج و به خصوص فردای اون روز بدترین روز مانشتی ِ من بود به شخصه. اولش چندان حال داغونی نداشتم ولی بعد که پیام خصوصی ها رو خوندم از خودم خجالت کشیدم و روز بعدش به خاطر غربتی که حس کردم و کنجکاوی چند نفری که بضیاشون رو حتی اصلا نمیشناختم، بدجوری به هم ریختم. رک و بی پرده بگم که حس یک کاغذ مچاله شده و باطله رو داشتم که قراره سطل آشغال انداخته بشه!! و انقدر این فشار عصبی روم زیاد بود که چشم چپم تار میدید. (اشتباه خودم هم بود البته. وقتی میدیدم انقدر از جو اون دو سه روز اذیت میشم نباید آنلاین میشدم)
لیدیز اَند جنتلمن به خصوص «لیدیز اند جنتلمن» ِ ناشناسی که با دو سه تا پست پیام شخصی میزنید به ملت و نمیدونید خود این کار که کسی رو نشناخته در موردش کنجکاوی میکنید چقدر رفتار زشتیه.. مثلا دونستید به دانش شما اضافه شد یا رتبه کنکورتون چند ده تایی یا چند صد تایی جابه جا شد؟ این همه کنجکاوی رو برای مسائل درسی وقف میکردید به نظرتون رتبه خودتون تک رقمی نمیشد؟
حالا من چند متر زبون دارم و یک طوری جواب میدم به هر حال اما تکلیف اون دوستایی که واقعا براشون مهمه کسی دل آزرده نشن ازشون و از طرفی نمیخوان رتبه شون رو به کسی بگن چیه که به همین خاطر مجبورن تا یک مدتی مانشت نیان؟ ببینید بعد از اعلام نتایج چند نفر یا مانشت نمیان یا هم آروم و بی سر و صدا میرن و میان.
چه خوبه حریم شخصی افراد حفظ بشه. یادمون نره همین چند وقت پیش با همین تجسس رتبه و دانشگاه جناب AI از سایت رفت. خواستم بگم که به خاطر حس بی مورد کنجکاوی دوستای دیگه مانشتی رو هم از دست ندید و حضور توی مانشت و این جمع دوستانه رو از دوستانتون نگیرید.
آخیشششش راحت شدم حرف زدم
+این پست مخاطبان خاص خودش رو داره. هر کسی جواب درست حسابی از من گرفته مشمول این پست نمیشه.