(۱۲ فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: آقای sohrsb1 چیزی که انسان رو از حیوان متمایز میکنه همین اعتقادات و افکارش هستن،یعنی ارزش هر انسانی به تفکراتش هستن ولی این تفکرات بدون بیان شدن ارزشی ندارن!
سکوت کردن زمانی که باید حرفی زده بشه از نظر من بزرگترین گناهه، اگه افکارمون برامون ارزش داشته باشه، مطمئنا نمیتونیم مثل یک ربات فقط نظاره گر باشیم و سکوت کنیم.
البته اگه منفی بارون شدن تو یک سایت شمارو مجبور به سکوت میکنه شما نمیتونید در زمره ی آدما با اعتقاد قرار بگیرین.
من خیلی خوب میتونم احساسات شمارو در مورد این مسائل درک کنم ولی اینو بدونین که با سکوت کردن یا تعصبی رفتار کردن هیچ چیزی عوض نمیشه.
بار علمی و مطالعاتی هر فرد میتونه بی منطق ترین افراد رو هم به زانو دربیاره، پس تمام تلاشتونو بکنید که با وجود همه محدودیت ها همیشه حرفی واسه گفتن داشته باشین تا دنیا بشه اونجوری که شما میخایید نه شما بشین اونجوری که دنیا میخاد.
اگه حرفی زده شد که باعث نارحتی کسی شده از همه دوستان معذرت میخام.
به امید روزی که همه به هم دیگه با یک چشم نگاه کنیم و با هم مهربون باشیم و به اعتقادات هم احترام بزاریم.
خانم مهر انگیز فکر می کنم از حرفم اشتباه برداشت کردید.
من با حرف شما موافقم که نباید ساکت بود و من خارج از فضای مجازی هیچوقت ساکت نبودم و فقط به حرف هم اکتفا نکردم ... صدمات زیادی هم تو این راه خوردم.
منظورم از سخت نگیر به این دلایل بود:
۱- شما میای جواب این ارسالها را میدی و کلی وقت صرف می کنی و بعد کل ارسالهات میاد پاک میشه و حتی بن می شی(البته در مدیریت قبلی اینطور بوده ولی در مدیریت جدید ملایم تر برخورد میشه) که یا اسم کاربری جدید می سازی و به جواب دادن ادامه می دی یا خسته میشی و بی خیال می شی.
۲- بحث های اعتقادی تو ایران آخرش به سمت سیاست های اشتباه در ایران کشیده میشه چون تو ایران مذهب با سیاست آمیخته شده و خیلی از کسانی که از این دست پستها میزنن گزارش سایت را رد میکنن و باعث فیلتر شدن سایت می شن اونوقت مدیر مجبور میشه شما را بن کنه و یا اگه حرفتون چاشنیش زیاد باشه درخواست ای پی شما از طرف نهاد های برادر میشه.
۳- نکته آخر باید ببنین وقتون چقدر ارزش داره. بیاین کلی بحث بکنین اونی که باید بدونه میدونه و اگه قرار باشه عمل کنه میکنه اونی هم عقیدش برخلاف حرف های شماست ۱۰۰ صفحه هم بنویسین عقیدش تغییر نمیکنه.
اکثر ایرانی ها منفعت طلب هستن و از خیلی از این ظاهر سازی های دینی نفع میبرن تو کار تو دانشگاه تو سربازی و ... و هیچوقت منافع خودشون را به خطر نمیندازن برای حقیقت.
تو مانشت قدیمها خیلی به این دست ارسالها جوابهای منطقی داده میشد ولی به دلایلی که گفتم دیگه کسی حال بحث کردن نداره. چون فقط وقت تلف کردن برای فردی هست که داره وقت صرف می کنه.
موفق باشین.