(۱۵ آذر ۱۳۹۸ ۰۸:۰۱ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: سلام
یه جا پایین تر عرض کردم که سر بسته گفتم کمی.
از طرفی میشه با حرف زدن کارو خیلی سخت و پیچیده کرد همیشه.
امید کاذب حرف درستی نیست به نظرم من که مریض نیستم بیام الکی امید کاذب بدم به مردم موضوع به همین سادگیه که عرض کردم
رفرنس حرفامم سایت کدال هست.اصلا و ابدا هم نه فقط روی کد های من روی همه ی کد ها بررسی کنند بچه ها.
مثلا سیمان لارستان یا اصفهان در کدال و یه نگاه به روند فروش و شرکت های وابسته و غیره داسته باشن
شرکت هلدینگ والبر و مثلا کد دجابر و مثلا وآوا یا اخابر یا هر چی.
موضوع به قدرسی ساده س که هر توضیحی اضافه س!!!
من وسط حرفامم عرض کردم کسی فارکس نره.یه علم واقعی میخواد!
-------
دیگه هم بحث رو ادامه نمیدم.چون با حرف زدن همه میترسن و آخرشم دعوا میشه.
سلام.
در ابتدا بگم منم موافق حضور در بورس هستم و از بابت معرفی ش تو مانشت از شما تشکر می کنم.. اما بورس چون خیلی تخصصی هست منم تمایل ندارم اینجا راجع بهش حرفی بزنم اما چون از روی صحبت های شما ممکنه افراد بدون حساب و تحلیل سهامی خرید کنند که حاصلش ضرر هست، مجبور شدم پاسخ بدم که کسی متضرر نشه. البته منم فرد متخصصی نیستم فقط یکم بیشتر از شما تو این حوزه بودم.
برداشت من اینه که شما حدود ۳ ماه هست وارد بورس شدید. نکته مهم این هست که به واسطه تورم و گران شدن دلار همه سهام ها از سال ۹۷ رشد زیادی کردند و حتی به طنز میگن اگر سهام آفتابه سازی از سال ۹۷ خریده بودی الان پولت ۲-۳ برابر بود!! اما این برای سال قبل ۹۷ اصلا به این شکل نبود و فقط با تحلیل میشد سودآوری داشت. اصلا اینطوری نیست که میگید روی سهم های خوب ۱۰۰% سود گرفت. سال های قبل ۹۶ شما سالی ۵۰% هم میخواستی سود بگیری تخصص خیلی بالایی میخواست.
اما بیایم تو همین بازه ۹۷ به بعد بررسی کنیم. شما فرمودید که "در بدترین حالت ممکن و تنها با یک کد در طول سه ماه برابر پولی که گذاشتید سود میده" ۲ نکته میگم:
۱- در همین بازه ابتدای ۹۷ تا الان هم همیشه روند صعودی نبوده، مثلا اگر به سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه اوایل تا اواسط مهر پارسال تقریبا همه سهام ها پر حجم معامله میشد اما یک مرتبه بازار نزولی شد و سهام های سبکی که مثال زدید بعضا تا ۴۰-۵۰ درصد ریخت. یعنی کسانی که اون بازه خرید کردند که زیاد هم بودند (طبق حجم و تعداد خرید) تو بازه ۳ ماه روی سهام های سبک بیش از ۳۰% ضرر کردند. البته کسانی که نفروختند و حداقل ۶ ماه صبر کردند از ضرر خارج و به سود آوری رسیدند.
۲-سهمی مثل کویر که سهم نسبتا کوچکی هست و عملا شما از اون زیاد نمی تونی بخری، در عرضه اولیه اینقدر سود میده. عرضه های بزرگ امسال مثل نوری و جم پیلن رو بررسی کنید. هر چند سودآور هستند اما نه این مقداری که میگید.
در خصوص اینکه میگید فقط فاندامنتال خوبه و تکنیکال بده هم موافق نیستم. فاندامنتال میگه سهم X ارزش خرید داره و فلان مقدار می ارزه. اما اینکه تو چه بازه ای باید بخریم و یا بفروشیم هیچ چیز خاصی نمیگه در حالی که تکنیکال دقیقا این رو مشخص میکنه. مثال ساده برای شمایی که کار کردی، اگر الگوی ۱-۲-۳ بلد بودی حدود ۱ ماه پیش که شاخص ۳۳۰۰۰۰ رو رد نکرد، می تونستی همه سهم هات رو بفروشی و ۱-۲ هفته بعد با حدود ۲۰% نوسان بخری.
در نهایت سلار (شرکت سیمان لارستان) که مثال زدید رو عرض کنم و تمام. در ۲۳ مرداد امسال قیمت حدود ۱۴۵۰ تومان بود اما ۱۴ آبان (حدود ۳ ماه بعدتر) قیمت حدود ۶۳۰ تومان شد یعنی بیش از ۵۰% ضرر. البته بعدش باز بالا رفت اما نشون میده خرید هر جایی و هر قیمتی درست نیست.