(۱۳ آذر ۱۳۹۸ ۰۶:۵۶ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (13 آذر ۱۳۹۸ ۰۶:۳۴ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اها، اینا عمومی هستن و بدرد کار شما هم میخوره. تخصصی ترش باید توی حین کار باهاش روبرو بشید تا فضا هم واقعی تر بشه و واقعا تو جو حل مسأله قرار بگیرید.
قضیه این است که مسائل رو حل می کنم ولی مطمئن نیستم راه حل خوبی براش ارائه دادم یا نه. دنبال منبعی می گردم که مثلا مساله رو داده باشه راه حلشم داده باشه که چک کنم. علاوه بر این، اگه منبعی هم باشه که ساختمان داده و الگوریتم هم به شکل کاربردی مرور کند خوب است.
مثلا برای ورود به یک سری موقعیت های شغلی حالا همون طور که آقا بهنام گفتند برای گوگل حل مساله مهم است. یا حتی برای یک سری شرکت های خوب داخلی خودمون هم همین طور. من از کسانی که در دیجی کالا کار می کنند پرسیدم می گویند در مصاحبه ازشون از الگوریتم ها سوال پرسیدند یا مهارت حل مساله شون سنجیده شده. یا کافه بازار هم خودش در
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چنین چیزی زده.
If it is required, we are going to focus on your knowledge of algorithms and analytical skills at a further stage.
Studying data structures and being familiar with various approaches of problem-solving and
programming paradigms (e.g., object-orientation) could help you pass this stage.
می خواستم برای این ها آماده کنه.
منو ببخشید که از راه نرسیده پریدم وسط، ولی این چیزی که اینا میخوان مفهومی کردن دانش هست. من میگم نظام آموزشی ما سراپا اشکاله کسی گوش نمیده. اینا میخوان که شما مهارت و دانش خودت رو در زمینه ی طراحی الگوریتم در حل مثلا یه مسئله یا چند مسئله نشون بدی. اگه قرار باشه مصاحبه بگیرن، از شما یه امتحان میگیرن و کاملا open book و میخوان که شما مسئله رو با ذهن و دانش خودت با استفاده از چیزایی که یاد گرفتی حل کنی. اینا به قدرت ذهن نمره میدن نه به معلومات حفظ شده. الانم خوشبختانه کنکور ما هم داره به این سمت پیش میره از سال ۹۲ به اینور.
اینا الان موضوع رو به شما خواهند داد و شما باید با توجه به معلوماتتون حلش کنین.
برای اینکه در این مسائل خبره بشی باید مطالعاتت رو آپدیت کنی. همین. به همین راحتی.
چون اینجا اصولا از من منبع برای ادعا میخوان باید بگم که برادر من که مثل شماها مهندسه، دقیقا همین مسئله رو الان داره میگذرونه برای یکی از دانشگاههای بوخوم آلمان. گوگولی جان اگه اطلاعات بیشتر هم خواستی میتونم ازش بگیرم که خودش منابعی که داره استفاده میکنه برای حل مسئله و این چیزا چیان.
ببخشید پارازیت بودم در جمع شما، ارادت
(۱۵ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: یکی از پست های ۵ سال پیشم بالا اومده در حالی که اصلا یادم نبود
چ قدر زود ۵ سال گذشت
اصلا توی این ۵ سال چ قدر از آرزو هام گم شدند نمی دونم اسمش از این شاخه به اون شاخه پریدنه یا عوض شدن مسیر زندگی
فکر کنم من آوردمش بالا و تو بخش ساختمان داده بود. درسته؟