(۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: (15 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: پست موقت:
یکی از دوستان ارشد یا دکترای گرایش نرم افزار که معماری نرم افزار خونده و در مورد و ارائه چارچوب مطالعه یا کار کرده لطفا به من پیام خصوصی بده. ممنونم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم...
کمکی که از دست من برمیاد اینه که بگم :
اولا" درخواست تون خیلی کلی هستش. ممکنه کسی کلیت موضوع را بدونه ولی تو جزئیات با آنچه شما میخواین فاصله داشته باشه.
دوما" این تاپیک واسه درد و دل هست نه واسه درخواست اینجوری. بنظر بنده حقیر یه تاپیک مستقل تو بخشهای علمی بزنید و درخواست کنید. اینجا خیلی زود بین پستهای درد و دل گم میشه.
سوما" بگید که چیکار کردین و چیکار میخواین بکنین.
چهارما" بیشتر کمک ها در اینجور موارد اینه که کسی بیاد بگه فلان مقالات یا فلان فصول از فلان کتاب را بخوانید که درش توضیح داده شده.
پنجما" اینکه شما میخواین از کسی که کار کرده چیزی بپرسید . عرفا" باید بگید کسی هست من ازش فلان سوال را بپرسم. نه اینکه او با شما تماس بگیره بگه چیکار دارید واسه تون انجام بدم.گه تاپیک جدا بزنید و سوالتون هم اینقدر کلی نباشه هر کسی بدونه در همون تاپیک میگه. میتونید اونجا ایمیلتون را هم بذارید تا اگه کسی از بیرون هستش ایمیل بفرسته.
ششما" شما میخواین یه تز ارشد بنویسید احتمال اینکه دقیقا" کسی مثل کار شما انجام داده باشه کم هست. ممکنه تا یه حدودی با شما مشترک باشن ولی بقیه اش را باید خودتون برید . یه جوری بپرسین که بدونن گیر شما کجای کاره.
ببخشین که جسارتا" آنچه بنظرم اومد گفتم.