(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: انقدر استاد استاد نکنید لطفاً !
من متاسفانه خودم آزادکارم !
تو دانشگاهی هم که من هستم اساتید به نامی تدریس می کنن !
از دکتر پارسا گرفته تااااااا دکتر حاج سید جوادی , که همه میشناسید
اما هیچ کدوم به درد نمی خورن ! می دونید چرا ؟
چون دانشجو ها سطح افتضاحی دارن , یا اصلاً بهتره بگم سطح ندارن !!!
اکثرشون دانشجو هایی هستن که کیلویی لیسانس گرفتن , و حالا می خوان کیلویی فوق لیسانس بگیرن , و به زندگی کیلویی خودشون ادامه بدن !
اصولاً ,حضور اساتید خوب در دانشگاه های بُنجُل
مثل این می مونه که رو یه کیس درِپیت , بهترین مدل cpu های بازار رو نصب کنید !
و کاربر سیستم هم , چیزی جز تایپ کردن بلد نباشه !
واقعاً مسخرست , نه !
تو همچین فضایی استاد چاره ای نداره جز این که
سطح درس دادنش رو پایین بیاره تا همه بفهمن , که بازم همه نمی فهمن !
خیلی از سر فصل ها رو حذف کنه تا همه پاس بشن , که بازم همه پاس نمی شن !
و ....
نمی گم دانشجوی خوب نداره !
اما خوبا واقعاً نادر هستن !
دانشجو های آزاد اکثرشون سرکاری هستن ! اومدن یه مدرکی بگیرن تا چندرغاز بره رو حقوقشون !
تعداد دانشجویان , سرسام آوره ! انگار نه انگار ارشده !
اکوسیستم دانشگاه آزاد سرجمع همینه !!!
حالا شما واقعاً می تونید در چنین جوی حفظ انگیزه کنید !
محاله , من قول میدم بعد از مدت کوتاهی شما هم به اعتقاد "کیلویی" مبتلا میشید !
مرسی دوست عزیز . دقیقا حرفات درسته و مصداق واقعیته . دکتر حقیقت هم که آزاد قزوین هم درس میده دقیقا همینو میگفت :ببین جو دانشگاه آزاد و دانشجوهاش طوریه که من یا استادای دیگه نمیتونیم اصلا سطح بالا درس بدیم مجبوریم بیام سر کلاس خیلی سطح پایین و با داستان چرت پرت درسو یاد بدیم تا دانشجو هم پاس کنه بره (مثل ۱۴۵ واحد کارشناسی که فقط پاس کردم همین دانشگاه خودمو میگم البته).آدمم تو هر محیطی باشه خود به خود از همون محیط تاثیر میگیره خودم ۴ سال آزاد بودم کاملا حس کیلویی نمره گرفتن تنبل بازیو آخر ترم دم امتحان خوندن پاس کردن خوب درک میکنم. (ارشدم مثل کارشناسی)
نمیشه آزاد بود و یه هو دکترا بری دولتی خوب استثنا شاید بشه ولی خیلی طرف باید نخبه باشه چندین مقاله معتبر+رزمه خفنی میخواد
از طرفی هزینه دکترا تو آزاد وحشتناکه که اصلا به ارزشش هم نمییرزه واقعا. یه بنده خدا که خودش تدرس میکرد میگفت تا حالا n تومن دادم بازم مونده درسم + کلی مشکلات مقاله isi که درگیرشم الان با اندک پول تدریس جبران هزینه دکترام غیر قابل امکانه اصلا و وقتی هم بگیریم کمی به حق تدریسمون اضافه میشه که اصلا به صرفه نیست .(البته ایشون میگفتن و بسیار ناراضی بودن )
جو خیلی مهمه و تاثیر خودشو میذاره چه بخوا چه نخوا که متاسفانه آزاد جو خوبی واسه مقاله خوب ISI یا یه رزمه خوب و... اینا نداره