با سلام،
آقایان درست گفتند! خانمها طلا دوستند، به ظواهر اهمیت می دن، به خاطر مهریه شان آقایان به زندان فرستاده می شن، خانمها سال به سال باید دکوراسیون عوض کنندو .. و ....
بله شماها درست می گید!
وقتی ما مثل شما نمی تونیم خیلی از کارهایی که درست و منطقی یه (به جرم دختر بودن) انجام بدیم، شماها بگید چکار باید بکنیم؟؟؟!!!
تجربه ی خودم رو می گم؛حدود ۱۰ سال پیش، زمانی که نوجوان بودم تصمیم گرفتم وارد دنیای ورزش بشم، با هزار زحمت مامان بابا رو راضی کردیم؛ رفتیم ثبت نام کلاس، فقط یه کلاس بود اونم ساعت ۳ بعدازظهر! خانمها هم باید از درب پشتی که اتفاقا جای خیلی خلوتی هم بود وارد ورزشگاه می شدند! و درب اصلی برای ورود آقایان بود!..
این تازه داستان شروع ورزش بود! داستان شروع های دیگر که هیچ!
سر شاغل شدنم چقدر سختی و بدبختی کشیدم تا با فرهنگ سنتی خانواده ام بجنگم...
حالا دختران زیادی در خانواده و فامیل سر کار می روند و سر کار رفتن همه از جمله خود من هم یک چیز عادی است..ولی خدا می داند تا رسیدن به این مرحله ی عادی چه خون دلی که نخوردم...
همیشه همین طور است،دختران ایرانی همیشه باید برای حق طبیعی خود نیز بجنگند،این تاوانی است که دختر ایرانی اگر می خواهد خودش باشد و دارای هویت مستقل باشد نه وابسته به پول پدرش یا شوهرش!
باید بپردازد....
تلخ است ولی واقعیت دارد...(این تحلیل شخصی من است و اگر خانمهای مانشتی موافق نبوده یا با آن مخالفند لطفا نظر خود را اعلام کنند )
وقتی مجالی برای من باقی نمی ماند تا خودم باشم و خودم برای خودم هویتی بسازم؛ باید به پول متوسل شوم! وقتی تلاش و تحصیلاتم در جامعه ارزشی ندارد چون دخترم! باید با یک جشن عروسی آنچنانی خودم را مطرح کنم!
آقایان محترم! شما که از چنین نگرشی گله و شکایت دارید چقدر حاضرید به یک خانم/دختر در جامعه به خاطر تحصیلات،موفقیت کاری، ویژگی های اخلاقی و .... احترام بگذارید؟؟
یک گلایه دیگر هم دارم که هر چند شاید به اینجا و دوستان مانشتی مربوط نمی شود می خواهم بگویم چون دارد خفه ام می کند...
آقایان محترم! چرا این مادرها و خانواده ی شما هستند که به تنهایی و به منظور خواستگاری برای شما و به جای شما ، به خواستگاری می آیند و مادر محترمتان از دختر می پرسد :"ملاک های شما برای ازدواج چیست؟" ...یکی نیست بگه آخه مگه قراره من با تو ازدواج کنم؟؟؟
تنها حق قانونی زن ایرانی مهریه اش است، تنها دستاویز قانونی! که دارد؛ زن ایرانی دنبال مهریه اش نیست، تنها دستاویزش است برای رسیدن و گرفتن بقیه حقوق نادیده گرفته شده اش...
وقت آن رسیده که یک همت و عزم عالی داشته باشیم برای تغییر فرهنگ ازدواج و البته تصحیح آن ،
و وقت آن رسیده که آنقدر مزین به زیبایی های اخلاقی باشیم که دیگر نیازی نباشد که از حسابهای بانکی یا اموال پدر و مادرهایمان بپرسیم!... به امید آن روز