(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: (06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)reza23108 نوشته شده توسط: با سلام، کارهایی که در دروس مختلف کردم رو می گذارم، امیدوارم مفید باشه.
این ریاضی هاست،تا جمعه هم بقیه اش رو می گذارم.
سلام ممنون ولی باز نشد
والا نمی دونم چه مشکلی داره.ببینید اگر دومیش هم نمی شه یه کار دیگه انجام بدم.
آمار: دور اول:خواندن کتاب پارسه،نوشتن خلاصه و زدن تمام تست های درون درسش(البته تا جایی که حس می کردم کامل بلد شدم)، زدن ۱/۳ تست های آخر هر فصل. دور دوم:خواندن مرور و زدن تست های مهمی که در دور اول علامت زدم به علاوه زدن ۲/۳ باقی مانده تست های آخر فصل و در انتها بررسی کامل مطالبی که ضعف داشتم از روی کتاب های دیگر(مثل مدرسان یا کتاب های مرجعش)
محاسبات: دور اول:خواندن کتاب پوران و فهمیدن کامل مطالب و با توجه به حفظی بودن بخشهای زیادی از آن، در این دور زیاد مثال حل نکردم. همچنین با توجه به خلاصه بودن کتاب پوران از در این درس خلاصه ننوشتم. دور دوم:خواندن سریع مطالب و روخوانی از روی تست های هر فصل و زدن ۲ یا چند تست از هر نمونه.با توجه به طولانی بودن حل تست های محاسبات از زدن تست های زیاد از یک نمونه و مطلب، خودداری کردم.
ساختمان گسسته: دور اول:خواندن کتاب پوران و تهیه خلاصه نویسی و حل تمامی سوالات درون درس و زدن ۱/۳ تست های آخر هر فصل دور دوم:خواندن خلاصه و زدن ۲/۳ باقی مانده تست های آخر فصل. در صورت نیاز به پارسه نیز مراجعه گردد چون در این درس دیدن سوال های گوناگون برای یادگیری مهم است.